Procurorii din Pitești își suspendă activitatea timp de 5 zile!

0
251

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au decis, vineri, să își suspende activitatea timp de cinci zile, săptămâna viitoare, hotărârea fiind luată în unanimitate.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Nicolae Argeșanu, a declarat că în cadrul Adunării Generale convocată vineri a fost adoptată decizia de suspendare a activității instituției, timp de cinci zile.

„Decizia a fost adoptată în unanimitate. S-a convocat Adunarea Generală, s-au analizat toate aspectele și s-a decis suspendarea activității săptămâna viitoare, timp de cinci zile, de luni până vineri inclusiv. Vom asigura prezența în cauzele urgente, fiind vorba despre măsurile preventive, cauzele cu minori și ordinele de protecție”, a declarat Argeșanu.

În cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești lucrează 16 procurori.

Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au decis să suspende activitatea instituției timp de trei zile, iar anterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa anunța că îşi suspendă activitatea timp de trei zile, ca formă de protest față de modificările aduse legilor justiției. Tot vineri, judecătorii din Tribunalul Cluj au anunțat că suspendă, timp de o săptămână, activitatea.

Lasa un raspuns