Primarul Tudor Pendiuc se comportă ca un iresponsabil!

0
361

Primarul Tudor Pendiuc a început să se comporte ca un iresponsabil!

Tudor_PendiucDin respect pentru omul care a fost primarul Piteştiului timp de mai bine de două decenii, am evitat să ne referim prea apăsat la Tudor Pendiuc, deşi comportamentul său în ultima perioadă este condamnabil.
În perioada campaniei electorale interne din PSD Argeş, Pendiuc (de-abia ieşit din puşcărie!) l-a susţinut pe faţă pe Cătălin Rădulescu. Într-atât de pe faţă încât a trimis mesaje prin diverşi intermediari organizaţiei PSD Piteşti, încercând să determine delegaţii municipiului să-i dea votul deputatului Rădulescu în încercarea acestuia de a ajunge preşedinte al PSD Argeş. Din nefericire pentru edil, nici Rădulescu n-a mai candidat, nici PSD Piteşti n-a luat în seamă directivele pe care primarul Pendiuc nu avea niciun drept să le dea.
Ultima decizie a lui Tudor Pendiuc n-a mai privit însă PSD, ci chiar Piteştiul, municipiu pe care fostul său primar a fost pe punctul să-l lase în frig. Totul dintr-o ambiţie stupidă, din frustrare că a pierdut controlul şi din plăcerea bolnavă de a lovi în omul care i-a fost întotdeauna aproape şi l-a ajutat de fiecare dată să-şi facă treaba. L-am numit aici pe viceprimarul Constantin Ionică!
Potrivit directorului adjunct de la Taxe şi Impozite, Mihai Anton, primarul Tudor Pendiuc însuşi i-a ordonat să blocheze conturile SC Termo Calor Confort SA Piteşti pentru o datorie a societăţii furnizoare a agentului termic la municipalitate. Or, o astfel de dispoziţie, dincolo de faptul că a fost dată din concediu, nu loveşte în societate, care probabil a obţinut deblocarea conturilor până astăzi, ci în piteşteni care, dacă ar fi fost cu câteva grade mai frig, ar fi fost privaţi de agent termic.
Din nefericire pentru el, Tudor Pendiuc pare că se poziţionează pe o orbită de coliziune cu interesele comunităţii piteştene. Aşa cum s-a poziţionat de o manieră similară când a încercat să forţeze o organizaţie de partid să susţină o candidatură de nesusţinut!
D.M.D.
P.S. De ceva vreme se încearcă inducerea în eroare a opiniei publice prin insinuarea unei mizerii. Şi anume faptul că vicele Ionică ar fi dat declaraţii la DNA împotriva lui Tudor Pendiuc. Foarte curând dosarul va ajunge în instanţă şi se va vedea că „Ziarul de Argeş” are din nou dreptate: viceprimarul nu are nicio legătură cu Dosarul Publitrans! Declaraţiile în dosar sunt date de cu totul şi cu totul altă persoană, la care, din motive pe care nu le înţelegem, nu se gândeşte nimeni!

Lasa un raspuns