Primarul traseist a distrus 60 de locuri de muncă

0
744

Primarul traseist Ion Baicea din Costeşti a distrus 60 de potenţiale locuri de muncă în zonă

Ion Baicea fotoPentru toţi locuitorii din sudul judeţului, primarul Ion Baicea de la Costeşti este cunoscut mai ceva ca un cal breaz. Şi nu doar pentru că este un traseist greţos, care s-a mutat din PRM în PD, din PD în PDL, din PDL pe jumătate în PMP, după care pe jumătate în PSD, pentru a se strecura momentan în PNL, întotdeauna pentru a fi cu cei aflaţi la putere. Ci mai ales pentru dorinţa lui de a se îmbogăţi, de a deveni în Costeşti stăpânul oraşului, miezul din Fanta!
Am intrat în posesia unor informaţii halucinante, menite să arate cât de departe este în stare să meargă edilul Ion Baicea pentru a le dovedi tuturor că el este jupânul la Costeşti.
În 2012, o societate comercială s-a prezentat la Costeşti, zonă defavorizată, cu un şomaj exploziv, pentru a deschide o fabrică de mase plastice. A demarat activitatea negociind cu SC COMEFIN Costeşti, de la care intenţiona închirierea etajului trei al sediului firmei. Era vorba despre nu mai puţin de 60 de locuri de muncă bine plătite, o adevărată mană cerească pentru Costeşti, oraş cunoscut în Argeş ca polul sărăciei.
Numai că, imediat, pe fir a intrat primarul Ion Baicea, care s-a gândit că nu merită ratată ocazia să-şi facă un pic de publicitate electorală, mai ales că alegerile băteau la uşă. Aşa că a început să strângă CV-urile doritorilor de angajare (la noua societate!) la Primăria Costeşti.
Evident, reprezentanţilor societăţii nu le-a convenit acest lucru, mai cu seamă că primarul era membru PDL, iar electoratul detesta acest partid nenorocit, pe care aproape l-a şi desfiinţat la vot la localele şi parlamentarele din acel an, 2012! Aşa că, văzând că primarul insistă să-şi vâre nasul în problemele lor, pur şi simplu au abandonat proiectul!
Firma s-a mutat în zona Topoloveni, unde a deschis o fabrică de mase plastice şi… a oferit circa 60 de locuri de muncă. Locuri de muncă pe care Costeştiul le-a pierdut din cauza primarului său meltean.
Zilele următoare, „Ziarul de Argeş” vă va prezenta, în exclusivitate, cum a reuşit primarul Ion Baicea să-i lase fără şomaj pe mai mulţi costeşteni angajaţi la o firmă de asfaltare pentru câteva luni, doar să treacă alegerile, după care au fost daţi afară. Numai că, între timp, oamenii îşi pierduseră şomajul…
D.M.D.

Lasa un raspuns