Primarul PNL Claudiu Neguț de la Izvoru a falimentat comuna şi refuză categoric să execute silit romii din localitate, deşi aceştia au ajuns la datorii de 2.000.000 de lei

0
341

În pofida unui prim mandat dezastruos, primarul PNL Claudiu Neguț a reuşit să mai câştige o dată, anul trecut, Primăria Izvoru. Primărie în care, acum vreo zece ani, intra sfios în câmpul muncii, din postura de IT-ist, deşi izvoranii îşi aduc şi acum aminte că Neguț credea că un computer se opreşte prin scoaterea sa din priză!

Care este secretul succesului acestui nepriceput? Simplu: o complicitate vecină cu penalul cu comunitatea uriaşă de romi din Izvoru, comunitate pe care primarul o favorizează pe faţă, în detrimentul locuitorilor de etnie majoritară ai comunei.

Din informaţiile noastre, Izvoru este o localitate aflată în plin proces de descompunere administrativ-financiară, cu investiţii mult supraevaluate, pe care doar apartenenţa la PNL a edilului le-a ţinut, pentru moment, în afara atenţiei organelor de cercetare penală, şi cu datorii enorme.

Am scris însă şi vom mai scrie despre dezastrul de la Izvoru, comuna care a ajuns polul sărăciei din judeţ, în timp ce edilul Claudiu Neguț şi apropiaţii săi fac averi fabuloase.

Problema este că, având nevoie de comunitatea de romi din Izvoru, mai precis de voturile ei, Claudiu Neguț nu face nimic pentru a recupera cele aproape 2.000.000 de lei pe care îi datorează romii sub formă de impozite neplătite, amenzi neachitate etc. Ori, un atare comportament reprezintă, din punct de vedere legal, un abuz în serviciu de toată frumuseţea. Instituţia nu a făcut nimic pentru a-i executa silit pe romii cu datorii, deşi aceştia au vile, maşini de lux, terenuri etc.

Vom reveni! Şi vom sesiza organele abilitate, pentru că legea nu este facultativă pentru primarii liberali!

D.M.D.

Lasa un raspuns