Primarul PNL Claudiu Neguț are teren agricol în arendă la Izvoru pe numele mamei lui, care locuieşte în Piteşti!

0
247

Claudiu Neguț, primarul PNL al comunei Izvoru, este dovada vie a faptului că, la noi, schimbarea domnilor este bucuria nebunilor!

Claudiu Neguț conduce comuna alături de naşa sa, Popescu Simona, care este şi contabila primăriei, şi de soţul acesteia, Popescu Leonard, cel pentru care edilul a irosit peste 2 miliarde lei din bugetul comunei Izvoru pentru a construi o remiză de pompieri şi a-l transfera pe acesta în localitate.

Cei trei, primarul şi naşii lui, se ocupă, printre altele, şi cu agricultura. Au suprafeţe importante de teren luate în arendă, după cum urmează: Popescu Simona – 21,49 ha, Popescu Leonard – 14,5 ha şi Neguț Maria – 24 ha. Ups! Neguț Maria? Da, e mama primarului. Pentru că edilul, care a deţinut terenul în arendă şi înainte de-a ajunge primar, l-a trecut imediat după alegeri pe numele mamei lui.

A făcut acest lucru pentru a evita să fie găsit incompatibil, situaţie în care şi-ar fi pierdut funcţia.

Din nefericire pentru Claudiu Neguț, povestea lui este cusută cu aţă albă. Pentru că mama lui este piteşteancă, nu are nimic în comun cu agricultura. De terenurile arendate se ocupă, ca şi până acum, primarul. Lucru pe care persoanele care i-au arendat terenurile îl vor confirma în faţa organelor de cercetare penală, pentru a nu comite infracţiunea de mărturie mincinoasă care i-ar conduce la puşcărie!

Deocamdată, aflăm şi alte lucruri incredibile. Anchetele sociale efectuate de salariaţii Primăriei Izvoru sunt varză. Pentru că Tănase Marian, băiatul ăla despre care mama lui, Tănase Elena, pretinde că are un handicap sever (ea primind deci indemnizaţie de asistent personal!) nu merge doar cu vacile pe câmp, ci la sfârşit de săptămână mai lucrează şi la o moară, evident la negru, unde se pare că nu mai suferă de nimic!

Ei bine, în foarte multe cazuri, multe persoane vor da bani la fel de mulţi înapoi statului român!

Revenim cu noi informaţii din Izvoru, comuna pusă pe butuci de primarul PNL Claudiu Neguț!

D.M.D.

Lasa un raspuns