Primarul Ion Dumitru va cere instanței un ordin de protecție împotriva unui liberal care îl hărțuiește non stop, deși nici măcar nu locuiește în Albota!

0
156

Lista de consilieri a PNL Albota cuprinde 2 pușcăriași și un diliu care a ratat la milimetru sinuciderea!

La Albota, primarul Ion Dumitru a zdrobit alianța dintre PNL și personificarea analfabetismului militant și obraznic (a se citi Ando 12 clase!).

Nu că primarul PSD i-a bătut la vot, i-a călcat în picioare, i-a umilit, i-a făcut de râs, le-a demonstrat și terminaților, și Alinei Gorghiu, și fostului senator Iani Popa, că la Albota nu există decât PSD și Ion Dumitru!

De ce?

Păi, în primul rând pentru că Alina Gorghiu știe să facă politică la fel de bine cum știe, spre exemplu, să coase goblenuri și să facă ardei umpluți!

Alegerea politică a ministrului PNL de la Justiție a fost șocantă: un candidat care nu poate scrie după dictare nici măcar poezia autobiografică ,,Zdreanță”! Și o listă de consilieri încă și mai praf : doi din primii cinci sunt foști pușcăriași! Iar unul dintre primii trei a picat capacitatea după care a luat un pumn de pastile care l-au dus la Unitatea de Primiri Urgențe, ratând la milimetru întâlnirea cu Creatorul!

Cu lista asta aveai șanse într-o bandă, nu să câștigi alegerile în Albota, comuna noastră!

Deci, PNL Albota a supt-o, politic vorbind, meritat!

În altă ordine de idei, primarul PSD Ion Dumitru va sesiza organele abilitate ale statului cu privire la faptul că este hărțuit de un anume Ciprian Peter, individ care nu are absolut nici o treabă cu comuna Albota. Există nenumărate poze cu acest individ în comună în timp ce instigă cetățenii și îl urmărește pe edil, chestionându-l agresiv cu privire la fel de fel de aberații care nu-l privesc și în legătură cu care nu poate invoca un interes legitim.

Deci, primarul va solicita instanței un ordin de protecție, până la soluționarea dosarului penal de hărțuire la care se lucrează!

Primarul Ion Dumitru ne-a declarat că se simte într-un pericol real, din moment ce acest Ciprian Peter, a doua zi după alegeri, i-a spus că el (?!?) a intrat deja în campanie electorală pentru 2028! El nu locuiește în comună, repetăm, și nici nu are dreptul să urmărească și să agreseze verbal un oficial ales al statului roman!

Comportamentul reprobabil al individului în cauză va fi adus și la cunoștiința președintelui PNL Nicolae Ciucă, ca să vedem dacă ,,Ostașul în slujba țării” susține astfel de apucături de periferie în politică!

D.M.D.