Primarul Gheorghiță Boțîrcă aruncă în aer pacea din PSD Argeş!

0
457

Gheorghita_BotarcaEdilul oraşului Topoloveni nu este doar un iresponsabil care iroseşte banii primăriei asfaltând drumuri care să ducă la pensiunea deţinută, undeva în mijlocul câmpului, de către fiul său.
Nu este doar un isteric care, în plină Conferinţă Judeţeană de Alegeri a PSD Argeş, a încercat să ţină un discurs jegos şi insultător la adresa unuia dintre candidaţi, Ion Mînzînă, şi în favoarea celuilalt candidat, Şerban Valeca (care, absolut întâmplător, îi cununase băiatul!).
Gheorghiţă Boţîrcă nu este doar un baron local care îşi terorizează oponenţii. Nu este doar un satrap de Topoloveni care, spre exemplu, a ajuns să aibă copii miliardari deşi s-au născut aproape săraci, să deţină toată zona, ba chiar şi un târg săptămânal propriu (după ce a închis deja celebrul târg săptămânal din oraş!).
Zilele acestea am descoperit o noutate absolută în ceea ce-l priveşte pe acest primar fabulos de bogat al unui oraş sărac. Gheorghiţă Boţîrcă este, politic vorbind, un scelerat. Ultima lui manevră este pe punctul de a distruge orice posibilitate de înţelegere între cele două tabere din PSD Argeş: cea formată în jurul Mioveniului, Topoloveniului etc. şi cea formată din PSD Piteşti şi aliaţii săi. Iată, pe scurt, despre ce este vorba.
Înainte de alegerile pentru şefia filialei, cele două grupări au negociat ca din Comitetul Judeţean al PSD Argeş să facă parte 215 persoane. Dintre acestea, zonei Piteşti urma să-i revină un procentaj de 30,55%. Adică 70 de delegaţi! Numai că, în urma intervenţiei lui Gheorghiţă Boţîrcă, s-a ajuns ca, în mod nestatutar, Comitetul Judeţean să aibă un număr de 357 membri. Evident, zona Piteşti a rămas cu 70 de reprezentanţi, care însă nu mai reprezintă deloc 30,55%, ci undeva în jur de 19%!
Cu alte cuvinte, furt pe faţă! Or, este evident faptul că organizaţia condusă de Cristian Gentea va contesta cu toată puterea şi prin toate mijloacele furăciunea orchestrată de Boţîrcă, edilul care a sărăcit zona Topoloveni în egală măsură cu cât s-au îmbogăţit el şi familia lui!
Vom reveni!
D.M.D.

Lasa un raspuns