Primarul de la Topoloveni a asfaltat kilometri de drum pe câmp

0
1487

Primarul Boţârcă de la Topoloveni a asfaltat kilometri de drum pe câmp care duce spre pensiunea fiului său!

gheorghita_botarca_pensiuneCum se comportă un baron local? Exact ca Gheorghiţă Boțârcă, primarul etern al oraşului Topoloveni, individ care se consideră mai ceva ca un Dumnezeu al zonei.
Am fost informaţi ieri că primarul Boţârcă a început represaliile împotriva celor care au îndrăznit să i se opună. Subordonaţi ai edilului şi angajaţi ai unor instituţii aflate în sfera acestuia de influenţă au descins la câteva societăţi comerciale deţinute de oponenţi ai primarului, unde… caută! Ce caută nu ştim, dar în mod sigur vă putem spune ce vor găsi: nimic! Pentru că oamenii corupţi sunt în tabăra lui Boţârcă, nu în rândurile oponenţilor lui!
Deocamdată, Gheorghiţă Boţârcă este cel care are de dat explicaţii. Nu nouă, ci opiniei publice şi, ulterior, procurorilor DNA!
Anunţam săptămâna trecută că există un primar care a asfaltat kilometri întregi de drum care duce… nicăieri. Ei bine, după cum am promis, revenim astăzi cu precizări. Primarul, după cum probabil v-aţi dat seama, este nimeni altul decât Gheorghiţă Boţârcă din Topoloveni, iar drumul în cauză duce, peste câmp, la propria sa pensiune, „Grădina Eforie”!
Ups, ne cerem scuze! Cică nu este pensiunea lui Gheorghiţă Boţârcă, ci a băiatului său, Ionuţ Boţârcă. Acel Ionuţ care a fost cununat, chiar la Pensiunea „Grădina Eforie” pe care o deţine… în acte, de către senatorul Şerban Valeca!
Evident, Ionuţ Boţârcă este un geniu al afacerilor. De unde naiba a avut el bani de pensiune, în condiţiile în care tac-su a fost bugetar cu salariu de nici 3.000 de RON, probabil nu vom afla niciodată. Cum nu vom afla nici de unde are surioara lui bani să desfăşoare atâtea afaceri. Afaceri despre care „Ziarul de Argeş” va povesti pe larg în zilele următoare!
Până atunci, vă mai spunem un lucru, dragi argeşeni, pe care probabil nu-l ştiţi. La Topoloveni exista, ca şi la Piteşti, un târg săptămânal. Din doi paşi şi trei mişcări, Boţârcă l-a rezolvat. Adică l-a închis! Pentru că, între timp, a achiziţionat fostul CAP Topoloveni, unde a deschis un târg săptămânal propriu! Aşa ceva?! Da, aşa ceva!
Vom reveni cu noi dezvăluiri incredibile!
D.M.D.

Lasa un raspuns