Primarul Cristian Gentea demontează o nouă minciună a consilierilor PNL și USR

0
160

Din respect pentru piteșteni, dau replică postării mincinoase a grupului politic Gică – Contra (a se citi PNL-USR) din consiliul local al Piteștiului: ceea ce au votat în 23.12.2020 – HCL 432 se respectă întocmai! Nu știu la ce și cui folosește dezinformarea, însă piteștenii sunt mai inteligenți decât îi consideră ei și pot verifica adevărul! Tariful se majorează cu 6% la apă și 6% la canalizare, exact cum au votat ei!

  • Tariful se indexează cu inflația de 9,52%, exact cum au votat ei! Aveți în foto și anexa cu tarife aprobate de ANRSC și baza de date statistice prin care INS stabilește inflația!

Mai mult:

  • Tarifele nu s-au indexat la Pitești din 2017, este însă obligatoriu să o facem acum, ne obligă proiectul european a cărui derulare ar trebui să înceapă (reabilitarea rețelelor, lotul I). Informații suplimentare puteau obține, înainte de a dezinforma, de la cel care răspunde de implementarea acestui proiect, domnul Mihai Burcuș, membru marcant PNL!
  • Comparativ, tarifele la energia electrică și termică au crescut cu cel puțin 50%.

O explicație posibilă a reacției grupului politic PNL-USR este faptul că domnul Mihai Burcuș – Director Implementare Proiecte Apă Canal – nu vrea să-și asume începerea proiectului, deși lotul I se referă doar la extinderea de rețele!

O altă posibilă explicație a reacției grupului politic PNL-USR este aceea că se răzbună: grupul politic Gică-Contra a pierdut în primă instanță procesul pe care tot ei l-au intentat – ca primar, sunt reprezentantul legal în AGA la APĂ-CANAL, fapt confirmat, cum spuneam, de instanță!

Cât să fii Gică-Contra evidențelor?!…

Vom vedea!