Primarul Cornel Ionică are veşti foarte bune la început de an: Centura ocolitoare de vest a Piteştiului, un nou pod peste Râul Argeş, modernizarea Stadionului „Nicolae Dobrin” şi o sală polivalentă cu 4.700 de locuri – proiecte care vor fi finanţate de Compania Naţională de Investiţii!

0
260

Marţi au fost în Piteşti mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului României, în frunte cu vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării, şi Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.

Cu acest prilej, primarul municipiului Piteşti a avut mai multe discuţii aplicate, iar veştile pe care le-a primit în privinţa unor proiecte vitale pentru Piteşti sunt îmbucurătoare. Astfel, vicepremierul Paul Stănescu a anunţat că proiectele privind construcţia centurii ocolitoare de vest a Piteștiului, a unui nou pod peste Râul Argeş, a unei săli polivalente cu 4.700 de locuri şi modernizarea Stadionului „Nicolae Dobrin” reprezintă o prioritate şi au intrat în circuitul necesar pentru proiectare şi pentru finanţare prin Compania Naţională de Investiţii.

Sunt proiecte de mare anvergură şi cu o valoare pe măsură, de peste 200 de milioane de euro!

De asemenea, au fost stabilite pentru perioada următoare mai multe întâlniri la Guvern şi la ministerele de resort pentru a obţine sprijin şi pentru alte investiţii importante pentru municipiul Piteşti ale căror proiecte au fost depuse deja la autorităţile centrale.

D.M.D.

Lasa un raspuns