Primarul Cornel Ionică este optimist: „Pentru anul care urmează sper că vom avea un buget consistent, cel mai mare de după Revoluţie!”

0
164

Pentru municipalitate, anul 2017 a fost unul extrem de bun din punct de vedere al investiţiilor. Municipiul Piteşti a devenit unul dintre cele mai bine administrate municipii din România, activitatea primarului Cornel Ionică şi a celor doi viceprimari, Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru, precum şi colaborarea extrem de eficientă cu Consiliul Local Piteşti au condus la rezultate de excepţie.

În ceea ce priveşte anul în curs, cele mai importante investiţii au vizat reabilitarea infrastructurii rutiere, amenajarea de parcuri, modernizarea locurilor de joacă, precum şi reabilitarea unor şcoli.

„Pentru anul care urmează sper că vom avea un buget consistent, cel mai mare de după Revoluţie!”, ne-a declarat primarul Cornel Ionică.

Vizăm continuarea reabilitării străzilor, găsirea de soluţii pentru fluidizarea traficului şi amenajarea de noi parcări, construcţia unor săli de sport, dar şi amenajarea unor platforme îngropate de gunoi şi asigurarea unor echipamente superioare pentru funcţionarea serviciilor administraţiei locale.”

D.M.D.

Lasa un raspuns