Primăriţa Jenica şi Miss Autopsia l-au angajat administrator la Primăria Ștefănești pe ginerele Argentinei Culcuş de la PMP, deşi băiatul nu are niciun fel de experienţă în administraţie

0
326

Ce mai face primăriţa Jenica Dumitru între două şantaje şi trei ameninţări la adresa consilierilor locali din PSD fără care nu ar fi ajuns în veci primar? Ei bine, încearcă să-şi facă majoritate în CL Ștefănești prin fel de fel de combinaţii de culise.

Astfel, celebra noastră doamnă edil, fostă dansatoare de succes, consiliată de dementa numărul unu a Argeşului, Miss Autopsia, s-a gândit să angajeze administrator pentru Primăria Ștefănești. Şi nu orice administrator, ci pe ginerele Argentinei Culcuş de la PMP, una dintre cele mai bune prietene ale Autopsiei. Băiatul în cauză, Robert Avram, este plin de experienţă în administraţia publică având în vedere că nu a lucrat niciodată în domeniu…

În fine, ideea este că manevra celor două „doamne” de la Primăria Ștefănești, Dansatoarea şi Miss Autopsia, are dublu rol. O dată îşi ajută o prietenă şi, doi, încearcă să obţină bunăvoinţa PMP, care are consilier local la Ștefănești şi un preşedinte bogat printre consilierii judeţeni ai Argeşului.

Numai că noi suntem pe fază şi promitem să dezvăluim din faşă toate mişculaţiile făcute sub acoperişul Primăriei Ștefănești de cuplul Jenica-Autopsia, personaje rocamboleşti care se îndreaptă cu paşi repezi spre un dezastru complet, cu finalizare la Colibaşi.

Revenim luni cu dovada că Jenica Dumitru se comportă la Primărie ca un copil cu IQ subunitar, în sensul că mâzgăleşte tot ce prinde, chiar dacă este vorba despre documente oficiale. Plus multe şi multe alte dovezi că la Ștefănești este nevoie de o schimbare de edil ca să nu se aleagă praful de întregul oraş.

D.M.D.

P.S. În momentul de faţă, Miss Autopsia are cinci amenzi aplicate de poliţie neachitate, banii urmând să-i fie opriţi din salariu. La mai multe!

Lasa un raspuns