Primăriţa Jenica Dumitru – singura vinovată pentru smardoiala din care Miss Autopsia a ieşit plină de sânge

0
362

De fiecare dată când electoratul votează o caricatură pentru o funcţie de primar, să zicem, rezultatul este pe măsură. Scandal, balamuc, curvăsăreală, incompetenţă…

Aşa a fost la Piteşti când Tudor Pendiuc a transformat Primăria într-o instituţie primitivă, ineficientă şi condusă de facto de secretara cu care edilul sărbătorea cele 3,5 minute de potenţă de care se bucura săptămânal. S-a lăsat cu dosare penale, cu circ în mass-media, cu probleme familiale, cu dezastru electoral pentru futăciosul sexagenar…

Acum, acelaşi lucru se întâmplă la Ștefănești. Ioana Jenica Dumitru, o creatură bizară preluată de PSD de la partidul lui Dan Diaconescu Direct şi propulsată în fruntea oraşului, a distrus orice urmă de respect al cetăţenilor faţă de instituţia primăriei. Oamenii au aflat, de la diverşi binevoitori, că primăriţa a fost o extrem de apreciată (şi consumată!) dansatoare la bară în tinereţe, că are un anturaj de-a dreptul vomitiv, un trecut tulbure şi competenţa edilitară a unui tăietor de lemne.

Colac peste pupăză, Jenica a angajat-o iniţial drept consilier, iar ulterior ca şefă a Centrului Cultural Ștefănești pe bolnava psihic Lavinia Năstase, cunoscută la nivel judeţean drept Miss Autopsia.

În cei doi ani pe care i-a petrecut la Ștefănești, Miss Autopsia s-a bătut cu secretara CL Ștefănești, s-a înjurat şi s-a scuipat cu jumătate din salariaţii primăriei, s-a aruncat pe maşina viceprimarului Ion Mihalcea, devenind subiect în şapte-opt dosare penale.

La începutul acestei săptămâni, Năstase pretinde că a fost bătută cu pumnii de Luiza Dobrescu, cea care i-a luat locul Laviniei în graţiile primăriţei Jenica. Împreună cu postul de consilier, fireşte!

Alt dosar penal, alt circ mediatic, alt balamuc pentru locuitorii din Ștefănești.

Soluţia e una singură: nu mai votaţi panarame şi pocnitori care să vă conducă municipiile şi oraşele! Îşi vor lua consilieri care să le semene şi rezultatele vor fi groaznice pentru localităţi. La Ștefănești, spre exemplu, s-au tocat saci de bani şi nu s-a făcut absolut nimic!

Numai pentru faptul că a angajat-o pe Miss Autopsia drept consilier personal, primăriţa Jenica Dumitru ar trebui să fie declarată persona non grata în Ștefănești. Pentru că a ajutat-o ulterior să ajungă şefă a Centrului Cultural, Jenica ar trebui alungată cu pietre!

D.M.D.

P.S. Singura legătură cu cultura a divei Miss Autopsia a fost faptul că i-a dat cu fruntea în buric compozitorului Horia Moculescu, pe vremea când ea participa la Festivalul Mamaia, iar ăsta făcea parte din juriu sau cam aşa ceva. De atunci i se trage şi fascinaţia pentru pensionari, concretizată în mariajul său cu Adrian Maghinici, zis Strămoşul!

Lasa un raspuns