Primăriţa Jenica Dumitru şi prietena ei de suflet, cretina Miss Autopsia – două celule canceroase ale Ștefăneștiului

0
1889

În ultimii patru ani, Ștefăneștiul a fost condus de o fiinţă umană de o extrem de joasă condiţie, pe nume Ioana Jenica Dumitru. Alături de ea a fost aproape permanent, cu mici perioade de absenţă, Lavinia Năstase, mai cunoscută în oraş ca Miss Autopsia.

Este evident că aceste petarde expirate n-au făcut altceva decât să se certe cu toată lumea, de la consilierii locali până la fostul viceprimar Gelu Mihalcea, de la poliţiştii din localitate până la simplii cetăţeni, totul în timp ce negociau între ele ce bani să mai prăduiască fiecare.

O perioadă, Jenica Primăriţa a tras sfori şi protejata ei Miss Autopsia s-a teleportat la conducerea Căminului Cultural Ștefănești, pe care au încercat zadarnic să-l transforme în Centru Cultural ca să poată Lavinia Năstase să-l jefuiască mai bine!

În fine, sub conducerea celor două panarame, Ștefăneștiul n-a fost un oraş administrat, ci un sat fără câini. S-au strâns bani cu diverse ocazii de către Miss Autopsia, cu aprobarea primăriţei, care au fost cheltuiţi oricum numai cum spune legea nu. Şi sunt bani publici!

Ștefăneștiul a devenit raiul deşeurilor toxice din judeţ, sub acoperirea edilului Jenica Dumitru, o fostă dansatoare la bară, cu un trecut cel puţin dubios! Cu un IQ minimal, tot ce-a înţeles ea că trebuie să facă la primărie este să se certe cu toţi şi să radă tot ce poate. Că viaţa e lungă şi foamea este rea, iar ea, Jenica, are memorie bună, ştie prin ce-a trecut!

În fine, cele două glume proaste ale administraţiei din Ștefănești coordonează, cu directa implicare a Laviniei Năstase, câteva conturi false cu ajutorul cărora distribuie minciuni şi jignesc în dreapta şi-n stânga. Problema este că o fac degeaba, fiindcă şanse în campanie Jenica Dumitru are fix… ce-i plăcea ei cel mai mult! Iar cel care va câştiga funcţia de primar, calomniat astăzi de primăriţa dansatoare, va avea grijă să dea toate actele organelor abilitate ale statului!

Cât despre dezvăluiri, noi nu avem nevoie să inventăm lucruri. Putem explica zilele viitoare de ce a susţinut-o timp de aproape doi ani atât de strâns Gelu Mihalcea pe primăriţă! Sunt lucruri spuse de om cu gura lui, aşa că ne vom distra nemaipomenit.

Dar… de fapt ce să mai pierdem timpul? Omul a susţinut că, încă din campanie, a fost fermecat de Jenica Dumitru care ştia să dea cu fruntea în buric ca nicio altă doamnă din trecutul lui de bărbat fatal. Deci susţinerea s-a câştigat extrem de oral, cum s-ar spune!

În fine, despre poveşti cu bani, data viitoare.

Măi Jenica, nici nu ştii cât de mult o vei be…păţi!

D.M.D.

P.S. Gelu Mihalcea avea şi el o glumă bună: „Ştiţi de ce are Jenica 4 buze? Cu două spune prostii şi cu două îşi cere iertare!”. Putem noi să-l contrazicem?