Primăriţa Jenica Dumitru plăteşte o dementă ca Miss Autopsia cu 1.000 de euro pe lună ca să bată, să ameninţe şi să înjure salariaţii Primăriei Ștefănești!

0
256
  • Până acum, Poliţia Oraşului Ștefănești a amendat-o de 6 ori pe Lavinia Năstase şi o anchetează în câteva dosare penale. Anterior, Miss Autopsia a mai fost acuzată de proxenetism la Pro TV şi Antena 3 şi a mai bătut alte câteva doamne din Piteşti care au acţionat-o în judecată.

Weekendul care tocmai s-a terminat a reprezentat pentru primăriţa Jenica Dumitru de la Ștefănești un nou prilej de a compromite iremediabil instituţia pe care din nefericire încă o conduce. Prietena ei de suflet şi totodată consilierul ei cel mai apropiat, Lavinia Năstase-Miss Autopsia, a comis a zecea agresiune (cunoscută!) în ultimii doi ani, lovind-o pe secretara Primăriei Ștefănești, Georgeta Ion, care a fost transportată ulterior la spital cu ambulanţa!

Cazul a fost prezentat pe larg, inclusiv la televiziunile naţionale, aşa că nu voi insista asupra celor întâmplate. Mă voi referi doar la modul greşit în care tratează o parte a presei balamucul de la Ștefănești.

Audiatur et altera pars” (ascultă şi cealaltă parte) este un principiu după care ar trebui să se ghideze orice jurnalist. În acest caz însă, avem de-a face cu o dementă periculoasă, fostă proxenetă (Miss Autopsia), care a lovit o femeie ce-i putea fi mamă, pe care o mai agresase verbal şi fizic de nenumărate ori în ultimele trei luni. Nici Jenica Dumitru şi nici Miss Autopsia nu au dreptul să-şi spună punctul de vedere, pentru că vinovăţia lor este evidentă şi responsabilitatea lor este dincolo de orice dubiu.

Poliţia Ștefănești a amendat-o deja de şase ori pe Lavinia Năstase pentru scandaluri, ameninţări şi bătăi aplicate colegelor din Primăria Ștefănești. Faptul că fosta dansatoare Jenica nu a luat nicio măsură cu consiliera sa dementă şi agresivă o face la fel de vinovată ca Miss Autopsia. Lucrurile au degenerat, climatul de violenţă a escaladat zi după zi pentru că Jenica nu este în stare să conducă nimic. Lucru care deja se vede!

Miss Autopsia pretinde că ea este victima?

Păi ea este cea care a lovit-o anul trecut pe Carmen Salub, directorul Centrului Cultural Piteşti, chiar de faţă cu fata ei, căreia îi dădea un exemplu odios!

Tot Miss Autopsia a agresat-o fizic şi a înjurat-o ca la uşa cortului pe scriitoarea Denisa Popescu, care a şi acţionat-o în instanţă din acest motiv.

Miss Autopsia este cretina care a întrerupt şedinţa Consiliului Local Piteşti alergând ca proasta în jurul mesei în timp ce-i arăta semne obscene viceprimarului Laurenţiu Zidaru.

Plus alte şi alte zeci de scandaluri publice.

Pe această dementă primăriţa Jenica Dumitru o plăteşte cu aproape 1.000 de euro lunar din banii locuitorilor oraşului Ștefănești. Se poate o sfidare mai mare?

Miss Autopsia trebuie băgată la puşcărie. Sau la balamuc, în funcţie de rezultatul expertizei medicale! Iar Jenica Dumitru trebuie îndepărtată din funcţie pentru că distruge un oraş cu vendetele ei şi cu dorinţa de a fi muierea alfa a banului public în Ștefănești!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns