Primăriţa Jenica de la Ștefănești discută bând pe facebook cu cei care o contestă: proşti, ignoranţi, laşi…

0
312

Ioana Jenica Dumitru, primăriţa veselă de la Ștefănești, provine din formaţiunea politică a lui Dan Diaconescu Direct. Asta face explicabile lipsa ei de cultură politică, predilecţia către panarame gen Miss Autopsia pe care le cultivă, le angajează şi le susţine până şi-o fură de la ele de nu se vede, ca şi modul infantil în care relaţionează cu locuitorii oraşului.

Momentan, Jenica se smardoieşte cu viceprimarul Ion Mihalcea, cu majoritatea consilierilor locali din Ștefănești, cu fosta ei protejată Lavinia Năstase-Miss Autopsia, cu deputatul Nicolae Velcea, cel care conduce PSD Ștefănești, şi… cu electoratul care nu o înghite. Pentru că, vorba ceea, nici ea n-a înghiţit de la toată lumea!

Biata primăriţă, deşi primeşte salariu de aproape trei ani, n-a priceput încă rolul edilului şi al consiliului local într-o localitate. Cică „prin vehemenţa opoziţiei consiliului local s-a încercat a mi se aduce un prejudiciu de imagine (…)”! Băi cucoană, conform legii administraţiei publice locale nu primarul conduce localitatea, ci consiliul local. Ei legiferează prin hotărâri de consiliu care au putere de lege pentru comunitate, iar tu, primăriţa supărată pe viaţă, le pui în aplicare fără să comentezi. Eventual poţi vorbi pe facebook, că oricum nu te ascultă nici Pulea Spătaru!

Iată cum îşi permite să vorbească Ioana Jenica Dumitru, un primar de oraş, despre partea de electorat, foarte numeroasă de altfel, care nu o susţine şi nu o votează, ba chiar îşi permite să o critice: „(…) s-a încercat a mi se aduce un prejudiciu de imagine în rândul acelui eşantion al electoratului care, din prostie, ignoranţă, interes, laşitate, frică sau alt motiv, continuă a se lăsa manipulat (…)”.

Aţi înţeles? Cei care nu sunt cu Jenica, această mirobolantă primăriţa care reprezintă perfecţiunea însăşi, sunt fie proşti, fie laşi, fie plătiţi, fie ignoranţi etc. Scuzată să-mi fie impertinenţa, dar asta e logică de fostă dansatoare la bară! (Apoi fricoşi şi laşi, doamna Jenica, sunt exact acelaşi lucru.)

Ștefăneștiul are nevoie de o schimbare. De primar, de mentalitate, naiba ştie. Aşa însă nu se mai poate.

D.M.D.

Lasa un raspuns