Primăria se pregătește să aplice amenzi drastice: Persoane din afara orașului descarcă pe raza Mioveniului, din autoturisme și autoutilitare, mari cantități de gunoi nemenajer!

0
34

Reamintim faptul că, abandonarea gunoiului nemenajer pe domeniul public, fie în rampele amenajate, fie în alte spații, de către persoanele care NU LOCUIESC în orașul Mioveni și care nu sunt înregistrare ca şi plătitoare a taxei de salubritate, este interzisă!

Din nou, au fost depistate persoane din afara orașului, care descarcă pe raza Mioveniului, din autoturisme și autoutilitare, mari cantități de gunoi nemenajer. Asemenea cazuri sunt tot mai dese, motiv pentru care cantitatea de gunoi colectat de firma de salubritate la Mioveni a crescut considerabil, fapt care generează și costuri suplimentare pentru serviciile de transport, selectare şi depozitare.

Amenda pentru asemenea fapte este de 500 lei pentru persoanele fizice și 1.000 lei pentru cele juridice.

Totodată, atragem atenția cetățenilor din toate zonele și cartierele Mioveniului, referitor la tipurile de deșeuri pe care le debarasează! În pubele, conform contractului, aveți obligația să depozitați doar gunoiul menajer și materiale reciclabile! Pentru servicii de colectare și transport al molozului sau alte resturi provenite din construcții, vă puteți adresa operatorului de salubritate din oraș, SC Financiar Urban SA, la numărul de telefon 0740.952.970.