Primăria Pitești, pregătită să facă fața iernii

0
312

sedinta_comandament_de_iarna_pitestiMarți, 29 noiembrie, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Pitești o primă ședință a comandamentului de iarnă pentru sezonul 2016-2017. La şedinţă au participat, pe lângă domnul primar Cornel Ionică și viceprimarii Laurenţiu Zidaru şi Sorin Apostoliceanu, şi toţi factorii responsabili cu probleme de deszăpezire.

Cu acest prilej s-a verificat dacă sunt asigurate toate stocurile de materiale antiderapante şi utilajele necesare pentru intervenţii, s-a trecut în revistă planul de intervenţii pe fiecare arteră de circulaţie, astfel încât să nu fie probleme majore în nicio zonă a oraşului atunci când va ninge abundent, s-a discutat despre sarcinile care revin echipelor de intervenţie și s-au pus la punct ultimele detalii pentru planul de deszăpezire.

Piteştiul are un prezent un parc auto de circa 200.000 de maşini, comparativ cu anul 1989, când existau doar 11.000 de vehicule. De aceea, Primăria Pitești face un apel către cetățeni pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire în cartiere și să nu blocheze benzile de circulație, să coopereze cu autoritățile pentru a fi siguranță în această iarnă.

Lasa un raspuns