Primăria oraşului Mioveni continuă să susţină plata online a taxelor şi impozitelor locale

0
707

Începând cu data de 3 ianuarie 2017, impozitele şi taxele locale datorate bugetului local al oraşului Mioveni pot fi achitate şi online utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.primariamioveni.ro, secţiunea taxe online, sau www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare.

Persoanele fizice şi juridice beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local până la data de 31 martie 2017.

Astfel, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Mioveni privind Impozitele şi Taxele Locale pentru anul 2017, persoanele fizice beneficiază de o bonificaţie de 10%, iar persoanele juridice de o bonificaţie de 5% la impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport.

Cei interesaţi să utilizeze pentru prima dată serviciul online sunt rugaţi să se autentifice la adresa www.ghiseul.ro pentru autentificare în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor utilizând Cardul Bancar.

Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro, Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail la adresa impozitesitaxe@primariamioveni.ro.

F.O.