Primaria Curtea de Arges va plati 30.000 euro pentru un singur proces.

0
553

Atat va scoate din buzunar primaria Curtea de Arges pentru a plati o firma de avocatura, mai exact 30 de mii de euro fara TVA, doar pentru un singur proces cu EOL , firma care trebuia sa termine lucrarile la parcul fotovoltaic din municipiu.

primaria_curtea_de_argesPrimaria Curtea de Arges, datoare cu 30.000 de euro. Primarul Nicolae Diaconu ne asigura ca gasirea acestei firme de avocatura nu a fost deloc o munca usoara deoarece a fost singura firma care a dorit sa se implice in acest caz. Urmatorul impediment a fost obtinerea votului consilierilor locali cu privire la aceasta suma de 30.ooo euro fara TVA ca si onorariu.

Procesul impotriva EOL va fi deschis cat mai curand, primaria urmand sa isi recupereze banii investiti degeaba in parcul fotovoltaic dar si daunele cauzate de nefinalizarea lucrarii din vina stricta a societatii  care a castigat licitatia (EOL) insa nu si-a mai dus la indeplinire obligatiile.

Primaria va fi reprezentata de avocatul Vladescu Dan Lucian, care ii va actiona in instanta atat pe cale civila cat si penala pe cei de la EOL, iar daca va castiga procesul, acesta va mai obtine si onorariu de succes,  in bani, bineinteles.

Lasa un raspuns