Prima faptă glorioasă a eroului din linia întâi Gabriel Copciag: Liberalul a eliberat, după două ore, un medic şi două asistente rămaşi blocaţi în deja celebra unitate mobilă ATI!

0
622

Sub conducerea „profesionistă” a liberalului Gabriel Copciag, directorul medical al instituţiei, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti funcţionează ca o casă de nebuni!

De puţină vreme, după şase zile în care au ţinut unitatea mobilă SMURD nefolosită şi neconectată la utilităţi, Copciag şi echipa lui au rezolvat totuşi situaţia, în urma semnalelor noastre, vârând în TIR-ul ATI câţiva pacienţi. Numai că în unitatea mobilă este un pic mai răcoare ca în Sahara, lucru de care s-a convins pe pielea ei o echipă, mobilă şi ea, formată dintr-un medic şi două asistente care au petrecut, fără voia lor, o perioadă în TIR-ul SMURD.

Pentru că da, medicul şi asistentele s-au blocat, din greşeală, în unitatea mobilă timp de peste două ore, fiind în cele din urmă eliberaţi cu greu de o brigadă de intervenţie coordonată de Gabriel Copciag, care şi-a dovedit astfel utilitatea pentru prima dată în ultimele 120 de zile!

Ştiu, e circotecă. Dacă n-ar muri oameni din vina ăstora, ar fi de caterincă maximă! Mai ales că bolnavii de Covid 19 din saloanele SJUA au rămas, timp de două ore cât medicul a fost blocat în unitatea mobilă ATI, nesupravegheaţi, deşi mulţi dintre ei, din cauza vârstei şi a comorbidităților, au nevoie de monitorizare non-stop!

D.M.D.

Lasa un raspuns