Preşedintele UNPR nu e doar mincinos, e şi analfabet!

0
341

26 mai UNPRCând v-am spus că la UNPR Argeş filează nişte lămpi, poate nu ne-aţi crezut. Iată că, între timp, conducerea partidului a luat decizia să-şi facă publice obiectivele pentru alegerile din 5 iunie: „UNPR îşi propune să realizeze un procent de 7%!”.

Declaraţia îi aparţine preşedintelui partidului, Valeriu Steriu, care a mai susţinut că, în ţară, „există cel puţin 8 municipii reşedinţă de judeţ în care candidaţii UNPR au şanse reale de a ocupa fotoliul de primar”. După care a continuat într-o notă la fel de realistă, exprimându-şi certitudinea că „Sanda Fulga va fi viitorul primar al Piteştiului”.

Cu această ocazie am aflat un lucru extraordinar: preşedintele UNPR este analfabet. Nu există „un procent de 7%”! Un procent este egal cu 1%! Un om care ar fi fost atent la şcoală, nu ocupat să şteargă tabla sau să joace lapte gros, ar fi ştiut că se spune „un procentaj”!

În altă ordine de idei, să spui că UNPR are şanse să câştige opt municipii reşedinţă de judeţ, iar Sanda Fulga va fi viitorul primar al Piteştiului nu înseamnă să te arăţi încrezător în şansele partidului tău şi să-ţi faci campanie electorală, ci doar să fii nesimţit şi să-ţi baţi joc de cei cărora li te adresezi. Pentru că UNPR nu va câştiga niciun oraş în România, darămite municipiu, va obţine sub 3% în România şi sub 2,5% în Argeş, iar madam Fulga va fi votată de ceva mai puţin de 1% dintre piteşteni.

Mai sunt doar 9 zile şi vom vedea cine are dreptate!

D.M.D.

Lasa un raspuns