Preşedintele de onoare PSD Argeş, Filip Georgescu, a dat interviu

0
557

Preşedintele de onoare al PSD Argeş, Filip Georgescu: „Ar fi foarte benefic pentru organizaţie dacă Mânzână ar ajunge preşedinte al PSD Argeş!”

Filip Georgescu fotoPreşedintele de onoare al PSD Argeş, Filip Georgescu, a acordat unui săptămânal local un interviu în care şi-a spus părerea despre candidaţii la funcţia de preşedinte al filialei judeţene social-democrate.
Dacă despre Şerban Valeca, Filip Georgescu a avut de spus doar câteva vorbe, de complezenţă, cum că ar fi un om serios şi capabil şi deci un candidat viabil pentru preşedinţia organizaţiei (o caracterizare de trei rânduri!), iată declaraţia fostului deputat despre candidatul Ion Mânzână:
Unii invocă faptul că vine de la PRM. Asta nu are importanţă! Ce, Dragnea nu a venit de la PD? Omul acesta a fost lângă PSD tot timpul. Noi nu câştigam şi nici nu făceam niciodată Consiliul Judeţean fără ajutorul PRM. Dar nu contează că vine din PRM, contează omul politic. Omul Mânzână este un politician versat, cu multă experienţă şi zic eu că ar fi foarte benefic pentru organizaţie dacă ar ajunge în fruntea PSD Argeş. (…) Mânzână a demonstrat că este un om politic şi agresiv în anumite situaţii, dar şi diplomat în altele. Un tip versat, de caracter!”.
Este greu să-i faci o caracterizare mai avizată lui Ion Mânzână decât cea creionată cu atâta sinceritate şi, trebuie să recunoaştem, talent de către fostul său coleg de la Camera Deputaţilor, Filip Georgescu. Orice comentariu ar fi de prisos.
D.M.D.

Lasa un raspuns