Preşedintele ALDE Piteşti, Robert Tudorache, prezent la Şcoala de Iarnă a TLDE

0
147

Preşedintele ALDE Piteşti, secretar de stat în Ministerul Energiei, Robert Tudorache a fost prezent weekend-ul trecut la Şcoala de Iarnă a TLDE de la Sinaia. Robert Tudorache a participat cu această ocazie, împreună cu deputatul Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional, cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cu secretarul general, Daniel Chiţoiu, precum şi cu ministrul Energiei, Anton Anton, la şedinţa delegaţiei permanente a organizaţiei de tineret.

Cred că a fost o întâlnire foarte bună şi deschisă. Tinerii nu reprezintă doar forţa pe care partidele trebuie să se axeze atunci când sunt alegeri. Din punctul meu de vedere, tinerii reprezintă forţa pe care partidele trebuie să se bazeze pentru a reuşi schimbarea de atitudini, de mentalităţi şi a modului de acţiune în politică şi în societate. ALDE este singurul partid liberal din România care promovează valorile şi principiile liberale, de la apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, până la viziunea asupra implicării statului în zona economică.

ALDE Piteşti este o echipă în care tinerii reprezintă cu adevărat o forţă. Media de vârstă a consilierilor noştri locali este cea mai scăzută dintre echipele partidelor din consiliul municipal. Ca dovadă, şi deschiderea pe care o avem faţă de cetăţeni şi modul în care abordăm această relaţie cu cei care ne-au mandatat să-i reprezentăm în forul de decizie de la nivel local. Suntem singurul partid în care consilierii locali merg în cartiere şi discută cu cetăţenii, le preiau problemele şi încearcă să le rezolve la nivel administrativ. Acesta este un exemplu de implicare pe care l-am promovat şi la întâlnirea cu tinerii din ALDE de la Sinaia, pentru că ALDE a promovat tineri în toate consiliile locale, indiferent că sunt la nivel comunal sau orăşenesc”, a precizat Robert Tudorache, preşedintele ALDE Piteşti.

M.D.

Lasa un raspuns