Presa securista bate recorduri de ticăloşie: Hotnews minte şi dezinformează la ordin!

0
2526

Ieri-seară, pe oficina securistă Hotnews s-a mâncat mult rahat. Sub semnătura unui penibil, R.M., s-a spus că ieri nu a participat nimeni la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu de la Piteşti. Miting organizat ieri pe reţelele de socializare.

Ce concluzie se impune? Securiştii din presă sunt fie ticăloşi, fie incompetenţi. Asta pentru că mitingul cu pricina a fost anulat încă de la ora 12, când s-a luat decizia ca toată lumea să meargă la Bucureşti pentru a cere demisia infractorului evazionist Klaus Werner Iohannis.

Publicăm, spre ştiinţa penibililor din echipa „jurnalistului” Dan Tapalabă, printurile comunicărilor făcute pentru anularea mitingului şi anunţarea argeşenilor că s-a schimbat locaţia. Nu mai este vorba de Piaţa Milea, ci de Cotroceni! Au fost distribuite de nenumărate ori, iar din printurile făcute după ora 21, la care scriu această punere la punct, se vede că anunţurile de anulare au fost făcute cu 8 ore înainte, adică pe la ora 13!

Deci Hotnews minte. Grupul de la Piteşti a fost la Cotroceni unde, spre exemplu, amicul Gabi Matei s-a făcut remarcat atât la PRO TV, cât şi la Antena 3 în primul rând. Şi ca el au fost mulţi alţii! Pentru că Argeşul susţine Guvernul Grindeanu şi demisia penalului Klaus Werner Iohannis!

Vorba cântecului: „Băieţii de la Piteşti ştiu, Klaus, cât de penal eşti!”.

Demisia, K.W.R.! Eşti o ruşine pentru România!

Dan Marius DONOIU

Lasa un raspuns