Presa naţională o consideră pe Lavinia Năstase, la unison, o scârbă imorală, agresivă şi toxică

0
709

16-dec-lavinia-nastase-scarbaAm promis că lămurim astăzi, pe scurt, fiindcă sărbătorim viitoarea intrare a lui Cătălin Bulf în Parlament (ca turist!), cine este Lavinia Năstase. Asta pentru că individa zice că ea are o imagine perfectă şi doar noi o vedem ca pe o sperietoare de ciori bolnavă de Parkinson!

Deci, ce credem noi despre această zgripţuroaică toxică se ştie deja. Haideţi să vedem ce spun alţii, inclusiv din mass-media naţională:

Realitatea TV: „Lavinia Năstase, cunoscută ca Alina Plugaru a Piteştiului…”;

Argeşul”: „Lavinia Năstase, interzisă în Consiliul Local Piteşti”;

Criterii Naţionale”: „Lavinia Năstase, curva de la PDL…”;

www.ziare.com: „Lorena Toma a bătut-o pe Lavinia Năstase la Expo Milano!”;

Obiectiv de Argeş”: „Lavinia Năstase, lovită de consilierul Diaconescu!”;

Ancheta”: „Războiul dintre Lavinia Năstase şi Antena 3 s-a mutat la Tribunal!”;

Muntenia News: „Lavinia Năstase o face ţăndări pe prietena Zoană: Gabi Zoană e o zgârcită. Nu şi-a mai schimbat ochelarii de opt ani”;

Antena 3: „Potrivit jurnaliştilor din Argeş, Lavinia Năstase s-a înscris în PDL şi a primit postul de consilier la Ministerul Culturii după ce s-a remarcat în campania electorală adunând voturi substanţiale la Roma pentru Elena Băsescu”.

După cum se vede, numai scandaluri, balamuc, bălăcăreală şi corecţii fizice. Maimuţa asta nu a făcut altceva decât să se certe cu toată lumea, să-şi mute curul schilod dintr-un partid în altul pentru interes etc.

Ne revedem luni, Frumuseţe Omenească!

D.M.D.