Premii de excelenţă pentru investiţii în sănătate

0
352

Primăria Mioveni şi Consiliul Judeţean – premii de excelenţă pentru investiţii în sănătate, respectiv turism

premii_de_excelentaÎn cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie – ediţia a XI-a, organizată joi, 22 octombrie, la Poiana Braşov, Consiliul Judeţean Argeş, reprezentat de Ionel Voica, secretarul judeţului Argeş, a primit „Premiul de excelenţă pentru cele mai importante proiecte de investiţii în turism”, pentru proiectul „Amenajarea Complexului Muzeal Goleşti – reabilitare, conservare şi punere în valoare”.
Evenimentul, organizat de Portalul Naţional de Administraţie Publică www.administratie.ro, editorul general al portalului ”Oameni şi Companii”, în parteneriat cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, a reunit peste o sută de reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.
De asemenea, Primăria Oraşului Mioveni, reprezentată de primarul Ion Georgescu, a fost premiată la categoria ”Investiţii în sănătate” pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Racoviţa, oraş Mioveni”.

Lasa un raspuns