Premierul Dăncilă i-a cerut lui Şerban Valeca să rezolve cazul Chiriloiu. Şeful PSD nu are, în continuare, nicio reacţie!

0
183

În mai toate localităţile judeţului Argeş, de la Piteşti la Câmpulung, de la Curtea de Argeş la Topoloveni, de la Pietroşani la Rociu şi de la Costeşti la Rucăr, a început în forţă campania de strângere de semnături pentru a obţine de la premierul Viorica Dăncilă demiterea directorului Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu. Şi, evident, sesizarea DNA de către conducerea ROMSILVA!

Vă vom ţine la curent cu evoluţia campaniei, care promite să fie una de succes, aşa cum de altfel au fost toate cele coordonate de echipa noastră.

Până atunci însă, avem dovada că senatorul Şerban Valeca, şeful PSD Argeş, este omul care îl apără cu toată puterea pe Armand Chiriloiu şi nu permite înlocuirea sa din funcţie. La ultima vizită pe care a efectuat-o în judeţul nostru, premierul Viorica Dăncilă a primit de la o persoană din interiorul Direcţiei Silvice Argeş un memoriu care cuprindea o serie de acuzaţii grave, probate, la adresa lui Chiriloiu. D-na Dăncilă a luat memoriul, l-a răsfoit şi i-a cerut senatorului Valeca, în calitatea sa de preşedinte al PSD Argeş, să rezolve problema Chiriloiu.

Valeca, după cum deja anticipează toată lumea, s-a făcut că plouă şi a continuat să se comporte ca un scut al celui care a patronat jaful din pădurile Argeşului, jaf care a determinat Greenpeace România să plaseze judeţul Argeş pe locul I în 2015 la capitolul defrişări ilegale!!

Repetăm: memoriul, care cuprinde date şi probe, a ajuns la senatorul Şerban Valeca. Acesta tace în continuare. Complice!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns