Prefectul PNL Radu Perianu și șeful PNL Pitești, Mihai Coteț, sunt cei care lovesc în interesele piteștenilor în cazul Pădurii Trivale!

0
114

În ultimele zile, liderii PNL și-au conjugat eforturile de sabotare a intereselor piteștenilor și pentru blocarea transformării Pădurii Trivale în Pădure Parc.

Șeful PNL Pitești, vânzătorul de uleiuri auto Mihai Coteț, celebru pentru faptul că, în 2020, n-a reușit nici să fie desemnat drept candidat liberal la fotoliul de primar al municipiului, nici să ocupe postul de viceprimar al Piteștiului, și-a unit forțele cu prefectul PNL Radu Perianu, asociatul fostului deputat PNL, fost șpăgar și actual pușcăriaș, Theodor Nicolescu.

Împreună, Coteț și Perianu, de fapt Perianu și Coteț (fiindcă alde Coteț este doar un impotent politic frustrat, a cărui maximă potență a fost convocarea a 15 persoane la câteva proteste neautorizate!) au declanșat o campanie care, pentru moment, a lovit grav în interesele piteștenilor. Pentru că, în mod abuziv și complet lipsit de sens, prefectul PNL Radu Perianu a atacat în contencios hotărârea Consiliului Local Pitești prin care Pădurea Trivale urma să devină pădure parc.

Despre dorința scelerată a liberalilor de a face rău piteștenilor și Piteștiului printr-o tentativă absurdă de a obține transformarea pădurii Trivale în arie protejată, am mai vorbit de o sută de ori până acum! Piteștenii sunt victime colaterale, pentru că PNL și al său maidanez politic, Mihai Coteț, au ca obiectiv sabotarea prin orice mijloace a primarului Cristian Gentea (cel pe care Coteț îl invidiază și la al cărui fotoliu visează, degeaba, încă din 2020!).

Pădurea Trivale, fiind o pădure urbană, nu poate fi decât Pădure Parc, așa cum dorește primarul Cristian Gentea și cum a votat majoritatea din CL Pitești, din care fac parte și trei liberali adevărați, nu cotețari : Tiberiu Irimia, Ana Stan și Gelu Tofan! Dacă Pădurea Trivale ar deveni Arie Protejată, ea ar fi practic pierdută pentru piteșteni! N-ar mai exista plimbări, băncuțe, evenimente, n-ar mai exista posibilitatea să te plimbi cu copiii sau cu iubita pe poteci, să culegi flori din poienițe, să cumperi dulciuri de la o tarabă etc. Totul ar deveni aidoma unei rezervații, de genul celei din Retezat unde unei persoane i s-a făcut dosar penal doar pentru că a îndrăznit să pozeze într-o poiana cu flori! Cazul este strict autentic și nu este singular!

Ideea este că PNL și marioneta Alinei Gorghiu, prefectul Radu Perianu (era să scriu Brătianu, pentru că după figură pare contemporan cu defuncții!) s-au poziționat, din nou, ca dușmani ai intereselor piteștenilor! La fel ca atunci când Guvernul PNL și Prefectul PNL au amendat cu zeci de mii de lei aproape 50 000 de argeșeni, doar pentru că au îndrăznit să iasă din casă și să meargă la cumpăraturi, în pandemie!

Noi n-am uitat acest lucru și nici piteștenii n-au făcut-o! Se va vedea la vot, anul viitor!

Lor, piteștenilor, le spunem că toți acești oameni răi, parte din PNL, acel partid care a împrumutat și a tocat pe nimic aproape 50 de miliarde de euro (bani pe care noi, cetățenii, cu copiii și nepoții noștri, va trebui să-i plătim zeci de ani de acum încolo!) vor răspunde în fața legii pentru partea lor de vină!

Atenție la prefectul Radu Perianu, vă spun! Am auzit, la specialiști în drept absolut remarcabili, că se va reîntâlni curând cu fostul lui asociat!

Citiți Ziarul de Argeș, pentru că aici ….!

Când veți vedea mascații la Palatul Administrativ, veți știi că, din nou, noi am avut dreptate!

D.M.D.