Prefectul PNL Radu Perianu a intervenit abuziv în sprijinul unui coleg din PNL, un manelist cu 12 clase, care încearcă să blocheze activitatea Primăriei Albota cu zeci și zeci de solicitări aberante!

0
128

Administrația publică locală din Argeș se află, de aproape 6 luni, sub asaltul unui politruc pus pe rele. Este vorba de prefectul PNL Radu Perianu, fost consilier personal al drogatului Florin Câțu, cel mai prost și terminat premier din istoria României.

Radu Perianu îi datorează cariera Alinei Gorghiu, șefa PNL Argeș. Drept urmare, el nu face politica Guvernului României în județul Argeș, ci s-a implicat total în susținerea politicii agresive a PNL împotriva reprezentanților aleși de argeșeni.

Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești, Spitalul Județean Argeș, sunt doar o parte dintre instituțiile atacate la baionetă de Radu Perianu, fost partener al infractorului condamnat Theodor Nicolescu!

Ultimul abuz, o faptă penală în opinia noastră, este intervenția prefectului PNL Radu Perianu în favoarea candidatului PNL cu 12 clase din Albota, Roland Florian Dumitru (Ando), fan Florin Salam și participant entuziast în clipurile maneliștilor Nicolae Guță și Don Genove!

Fără nici un drept, prefectul PNL Perianu l-a somat în scris pe primarul Ion Dumitru (PSD) să răspundă la solicitările aberante și fără număr făcute de candidatul PNL,  Ando, în baza legii 544/ 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public!

Dincolo de faptul că legea prevede posibilitatea oricărui solicitant nemulțumit de un răspuns primit din partea unei autorități să se adreseze instanței, dincolo de faptul că primarul Ion Dumitru i-a răspuns, în limitele posibilităților și bunului simț la zecile de solicitări depuse abuziv de candidatul PNL cu 12 clase (pentru că răspunsurile cerute ar necesita mii de pagini de documente, lucru imposibil pentru o primărie din mediul rural cu câțiva angajați!), intervenția directă a prefectului în sprijinul colegului său de partid reprezintă un ABUZ ÎN SERVICIU!

Chiar dacă prefectul a făcut o recomandare (sanchi!) la general, singurul care depune pe bandă astfel de solicitări este Ando, colegul de partid al lui Radu Perianu! Deci, este evident în interesul cui a intervenit prefectul PNL!

Chiar dacă protectoarea prefectului Radu Perianu, doamna Alina Gorghiu Dej este, pentru moment, ministrul Justiției, și este greu să existe celeritate într-un eventual dosar, fapta rămâne, iar anul viitor, vor fi alegeri și lucrurile se vor schimba.

Nici Theodor Nicolescu n-a fost condamnat într-un an sau doi! A fost nevoie de ceva vreme, dar până la urmă s-a făcut dreptate! Pentru că apartenența la PNL nu te ridică deasupra legii!

Se va depune plângere împotriva prefectului PNL Radu Perianu pentru abuz în serviciu? Din informațiile noastre da, cu respectarea termenului prevăzut de lege!

Să vedem acum ce spun procurorii DNA!

D.M.D.