Prefectul PNL cu doctorat la Chișinău își laudă șefii ca odinioară Raluca Turcan pe Elena Udrea!

0
110

Am primit pe adresa redacției acest comunicat de la distinsul nostru prefect liberal de Argeș cu doctorat la Chișinău.

Nu știi dacă să râzi sau să plângi când vezi cine ocupă astăzi funcția de reprezentant al Guvernului Lucovid în Argeș!

Ce treaba are mă premierul cu aducerea aparatului de plasmafereză la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești? Dar Adrian Miuțescu care, din orice punct de vedere, este nimeni pe lume?

Singurul lucru pe care l-a rezolvat Miuțescu de când urmașii Brătienilor au ajuns la putere a fost să se înșurubeze politic în funcția de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului și să-și angajeze băiatul genial (dar cu un 3 la bacalaureat!) la Curtea de Conturi!

Băi nea prefectule, toată lumea știe mă că te-au numit ăștia de la PNL în funcție complet banditește, cu o angajare de două zile la Casa de Pensii București (ca să devii și tu funcționar public!) după care ai ajuns interimar la Prefectura Argeș, o pălărie mult prea mare pentru mătăluță! Când vrei să-ți elogiezi jupânii, fă-o și tu mai inteligent, mai cu perdea, că și pupatul șefilor în fund este o artă astăzi! Parcă ești Raluca Turcan când o compara pe Elena Udrea cu Kill Bill, ce p…ana mea!

Vezi tu, până la urma, mai devreme sau mai târziu, totul se plătește. Întreabă-l pe Gheorghe Ștefan, dacă nu mă crezi! Pe Cristian Poteraș! Pe Elena Udrea! Hai că mai vorbim!

Iată și comunicatul vieții:

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, anunță că în scurt timp va fi funcțional un aparat de testare de tip Real Time PCR la Spitalul Municipal Câmpulung. Acesta este cumpărat prin contribuția companiei Holcim, care a donat 55.000 euro și prin eforturile Consiliului Local. Mai mult, prefectul Emanuel Soare anunță punerea în funcțiune, într-o săptămână, a aparatului de plasmafereză de la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești, pus gratuit la dispoziție pentru 12 luni de către Besmex Pharma Distribution. Pentru aducerea acestui aparat în județ și punerea sa în funcțiune s-au implicat premierul Ludovic Orban, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, prefectul Emanuel Soare și directorul DSP Argeș, Alexandru Guiță.

,,Într-o săptămână, o săptămână jumătate vom avea un aparat de testare PCR la Câmpulung, cu sprijinul Consiliului Local și al Holcim. Procedurile de achiziție sunt făcute foarte bine, pentru a nu se întâmpla problemele de la Spitalul Județean de Urgență. Înțeleg că acolo există o ofertă pentru tot laboratorul de microbiologie. Cei care vând PCR-ul, în general, nu mai vând celelalte elemente, s-a pornit greșit din start. La Câmpulung avem personal care a început deja programul de formare, care va fi gata până la sfârșitul achiziției aparatului”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Săptămâna trecută a fost încheiat un protocol între DSP Argeş şi firma Besmax Pharma Distribution, prin care a fost pus la dispoziţie, cu titlu gratuit pentru un an, Centrului de Transfuzie Sanguină din Piteşti un echipament nou de plasmafereză. Acesta este folosit pentru colectarea de plasmă umană şi este însoţit de 100 de kit-uri de colectare, cu scopul de a se asigura accesul pacienţilor infectaţi cu COVID-19 la tratamentul cu plasmă umană hiperimună, colectată de la convalescenţi.

,,Ministerul Sănătății a aprobat metodologia pentru tratarea pacienților COVID prin aparatele de plasmafereză. În Argeș, cu sprijinul domnului președinte Adrian Miuțescu și al premierului Ludovic Orban, am reușit să avem un astfel de aparat. Cu ajutorul directorului DSP Argeș, domnul Alexandru Guiță, într-o săptămână vom face funcțional acest tip de tratament în Argeș, la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

 

Lasa un raspuns