Potrivit statutului, fostul puşcăriaş şi condamnat PENAL Florin Frătică nu poate deveni membru al Partidului Naţional Liberal în nicio situaţie!

0
162

În a doua jumătate a lunii noiembrie, Partidul pentru Argeş şi Muscel (PAM), o construcţie politică degenerată, fondată de fostul senator PDL Mircea Andrei, s-a descompus în PNL Argeş, cu care a încheiat un protocol de fuziune prin absorbţie.

Toată manevra a avut drept scos obţinerea de către Mihail Tudor, preşedintele PAM, şi de către alţi câţiva minilideri ai acestui microscopic partid impotent a unor locuri eligibile pe listele PNL pentru CJ Argeş şi alte câteva consilii locale, plus funcţii de băgători de seamă prin diverse instituţii deconcentrate! Dar mai cu seamă, cei de la PAM au fuzionat cu PNL pentru a-i asigura colegului lor Florin Frătică desemnarea drept candidat PNL la funcţia de primar al comunei Bradu!

Cu toată dragostea, dar aşa ceva nu se poate. Dacă acest lucru se va întâmpla, înseamnă că banii fostului puşcăriaş de drept comun Florin Frătică, condamnat PENAL pentru fapte de corupţie, au prevalat în faţa statutului PNL pentru preşedintele organizaţiei liberale, Adrian Miuțescu!

Potrivit statutului PNL, pe care-l prezentăm în facsimil, nu poate deveni membru al Partidului Naţional Liberal, potrivit art. 15 alin. 2 lit. a din statutul partidului, persoana care „a fost condamnată penal pentru infracţiuni de corupţie sau alte infracţiuni săvârşite cu intenţie!”.

Ori, potrivit hotărârii Curţii de Apel Piteşti din 15 mai 2017, hotărâre pe care o publicăm în facsimil, Florin Frătică a fost condamnat PENAL la o pedeapsă privativă de libertate. La un an de PUȘCĂRIE cu suspendare, ca să înţeleagă şi susţinătorii lui analfabeţi din Bradu!

Deci Florin Frătică nu poate fi membru al PNL şi nici candidat al partidului la funcţia de primar al comunei Bradu. Cu excepţia cazului în care cei din PNL Argeş, în frunte cu Adrian Miuțescu, vor să se facă de râs la televiziunile şi ziarele naţionale cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare.

PNL Argeş nu poate deveni refugiul PENALILOR Argeşului. Nu poate deveni rampă de lansare pentru toţi puşcăriaşii! Aşa cum Adrian Miuțescu nu poate micţiona pe statutul partidului dacă nu vrea să devină oaia neagră, la nivel naţional, a Partidului Naţional Liberal!

În fine, vom mai vedea. Pregătim articolele încă de acum, ca să nu avem nicio surpriză cu urmaşii lui Brătianu şi slăbiciunea lor pentru bancnotele UE, singurul argument la care se pricepe Florin Frătică, în afară de autosex şi interacţiunea cu mentorul său, La Gavulin!

D.M.D.

Lasa un raspuns