,,Popa Noni” de la Bradu – preotul care l-a trădat pe Dumnezeu este prezumat că își va bate joc și de promisiunile făcute oamenilor!

0
146

Sunt oameni care, pur și simplu, nu reprezintă nimic. N-au nimic în urmă care să-i recomande. Ba chiar totul vorbește împotriva lor!

Ionescu Iunonis a fost preot, deci și-a dedicat viața slujirii Domnului! Cel puțin la nivel oral, fiindcă omul l-a părăsit pe Dumnezeu și s-a înhăitat cu cea mai odioasă gașcă de fute vânt și panarame care a bântuit vreodată prin Bradu, trupa portocalie a lui Florin Frătică.

Deci a fost unul dintre ciracii penalului suprem!

Acum, popa fără Dumnezeu, Iunonis vrea să fie primar. Face declarații dintre icoane și crucifixuri, cu o față spășită de credincios de weekend. Vrea să salveze Bradu, vrea să facă ….pe naiba să-l ia!

Comuna Bradu traversează în acest moment cea mai fericită pagină din istoria sa. Are un primar care ar putea fi dat exemplu la nivel național, are investiții fabuloase etc.

Răspopitul Iunonis, în schimb, împreună cu băbăciunea căruntă și cu sufletul putred, Elena Iagăr, susțin că sunt urmăriți de mafia PSD din Bradu, vorbesc de dube negre etc. Râde lumea de penibilii ăștia mai ceva decât la filmele cu Mr. Bean spion! Mai lipsesc reptilienii, dronele, ambulanțele și Putin din peisaj! Și, firește, doamnele cu halate albe și perfuziile lor făcătoare de minuni!

Vox Populi Vox Dei! Iar poporul va vorbi mâine la vot. Va vorbi atât de clar, de tare și de răspicat, încât va închide gura tuturor! Și se va înțelege, de la Salteluța Blondă până la orice prost de sub ea/deasupra ei, că oamenii știu că cine nu și-a ținut cuvântul în fața lui Dumnezeu, este prezumat că își va bate joc și de promisiunile făcute oamenilor!