Politrucul liberal Tiberiu Irimia se cramponează ILEGAL de funcţia de manager al Spitalului Judeţean Argeş unde a ajuns fără concurs şi rămâne printr-un abuz al ministrului Nelu Tătaru

0
416

Ieri, managerul Spitalului Judeţean Argeş, d-na Adriana Molfea, suspendată abuziv pe perioada stării de urgenţă printr-un ordin emis de ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru pentru a-i face loc unui politruc liberal, Tiberiu Irimia, cunoscut în Piteşti doar pentru că intenţionează să candideze din partea PNL la funcţia de primar al Piteştiului, a fost victima unui nou abuz comis de liberali.

Printr-un nou ordin al aceluiaşi ministru, analfabet juridic după cum se va vedea, d-na Molfea a fost din nou suspendată din funcţie, de data aceasta pe perioada stării de alertă.

Numai că, prin intrarea în vigoare a Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în ceea ce priveşte sistemul sanitar, se menţine modalitatea de numire, suspendare şi eliberare din funcţie a persoanelor care ocupă funcţii de conducere de către autorităţile administraţiei publice locale, aşa cum era reglementat înaintea instituirii stării de urgenţă!

Problema n-ar fi doar acest abuz, pentru că pentru el se răspunde penal. Iar în cele din urmă acest PNL de 20% va pierde guvernarea şi alegerile, în timp ce membrii lui, care astăzi semnează veseli pentru milioane şi milioane de euro, îşi vor pierde libertatea! Aşa cum s-a întâmplat şi cu destui din PDL după ce Traian Băsescu Petrov a pierdut puterea! Numai nişte cretini nu înţeleg că istoria se repetă!

Adevărata problemă este faptul că, după o lună de manageriat, liberalul Tiberiu Irimia se comportă atât de arogant şi sfidător încât ar trebui să le dea de gândit tuturor celor care au vrut vreodată să-l voteze pentru funcţia de primar al Piteștiului. Dacă acum, când stă ilegal în funcţie, are acest comportament, vă imaginaţi ce-ar fi dacă Piteştiul ar ajunge vreodată pe mâna unui astfel de băieţaş de bani gata, fost şef al unei clinici de eliberat adeverinţe?

Iată declaraţia obraznică a lui Tiberiu Irimia, preluată din săptămânalul „Universul Argeşean”:

Într-adevăr, doamna Molfea a venit astăzi la spital motivând că suspendarea ei s-a încheiat. Aş putea spune că gestul domniei sale este unul penibil şi ilegal, mai ales că de vineri apăruse acel ordin de ministru prin care i s-a prelungit suspendarea din funcţie pe toată perioada stării de alertă. Ba mai mult, a chemat şi şoferul unităţii s-o ia de-acasă. Dar până la urmă este problema dânsei şi s-ar putea să răspundă penal pentru nerespectarea unui ordin de ministru. Nu vreau să vorbesc urât despre o doamnă, nu stă în caracterul meu să fac asta, dar cred că astfel de oameni tratează spitalele ca pe nişte SRL-uri. Ce trebuie să înţeleagă doamna Molfea, dar şi cei care se ascund în spatele dumneaei: spitalele nu sunt ale partidelor politice, sunt ale cetăţenilor. Părerea mea personală este că spitalele din reţeaua de stat trebuie să rămână în subordinea Ministerului Sănătăţii, şi nu a unor politicieni vremelnici. Să-mi fie cu iertare, dar doamna Molfea, consilier juridic la bază, este destul de limitată în a conduce cea mai mare unitate medicală din Argeş. Tot ce s-a întâmplat astăzi eu cred că este o acţiune concertată din partea unor persoane care, repet, se ascund în spatele doamnei Molfea, dar şi al altora”.

Deci, dacă mergi la serviciu, în opinia politrucului ăsta penibil, comiţi un gest penibil şi ilegal! Ordinul de ministru, băi DOCTORE, este el ilegal, pentru că în stare de alertă ministrul nu mai poate numi manageri interimari la spitale! Nu crezi că, fiind medic, eşti destul de limitat din punct de vedere juridic ca să ne explici tu cum şi cine are dreptate?

Maşina de serviciu a managerului, oricât de greu ţi-ar veni ţie să crezi, are exact acest rol, să fie la dispoziţia managerului. Să-l ia de-acasă, să-l ducă acasă, să-l ducă oriunde are nevoie în interes profesional. Ca orice maşină de serviciu. Ia întreabă-l tu pe prefectul tău liberal dacă îşi lasă maşina de serviciu în Piaţa Milea şi merge acasă pe jos?!

Părerea ta personală, şi anume că „spitalele din reţeaua de stat trebuie să rămână în subordinea Ministerului Sănătăţii”, este o părere  extrem de proastă. Conducerea şi administrarea spitalelor trebuie să-i revină administraţiei publice locale, pentru că ea plăteşte totul! Când ministerul se ocupa, totul era praf şi pulbere!

Eşti o ruşine pentru ideea de liberal dacă tu crezi că este normal ca unii să acopere cheltuielile, iar alţii să conducă! Dacă-l întrebăm, în calitate de beţiv recunoscut, Lucovid Orban te-ar lămuri imediat că ăla care plăteşte comandă orchestra!

Tu vorbeşti de interese politice? Păi tu ai ajuns politic, băi băiete, în funcţie, nu Adriana Molfea! Doamna a susţinut un concurs, pe tine te-a pus Adrian Miuțescu POLITIC!

Nelu Tătaru ăla, ministrul care emite ordine ilegale ca să rămâi tu ilegal în funcţie, el ce plm este, mă pui de brătian? Nu cumva şi el este tot om politic? Uitaseşi sau nici măcar nu te-ai gândit, ca să nu oboseşti?!

Zici că nu vrei să vorbeşti urât despre o doamnă, dar spui că se comportă penibil, că este o infractoare (din moment ce vorbeşti de dosar penal!) şi susţii că este limitată profesional!

Jur că mai bine ai fi înjurat-o, gentleman-ule! Ce zici, ţi-ar conveni dacă aş vorbi şi eu un pic de soţia ta la fel de frumos? Ca să egalăm cumva scorul, ca să zic aşa!

Băi băiatule, n-ai dreptate deloc! Dar absolut deloc! Zici că eşti Alina Gorghiu la ovulaţie, ce p…ana mea! Ordinul ăsta de doi lei dispare, visele tale umede de primar se vor duce şi ele de suflet, iar tu vei rămâne din nou un băiat trist şi neînsemnat care a fost iubit doar pentru portofel şi conturile părinteşti. Avea Raluca pe vremuri o vorbă: lui cel mai bine îi stă când doarme! Am crezut-o atunci, o cred şi astăzi!

Rămâi calm şi relaxat. Când se luptă bărbaţi, copiii se uită la Hannah Montana! Hai pa!

Lasa un raspuns