Politrucul Daniel Constantin îşi bate joc de noi toţi: cică şi-a făcut partid pentru a le da celor mulţi şansa să facă politică!

0
232

Politrucul Daniel Constantin, sclavul DNA şi unealta care a dus la condamnarea savantului argeşean Gheorghe Mencinicopschi la închisoare (născut la 1 mai 1949, comuna Domneşti – biolog, biochimist şi cercetător român, fost director al Institutului de Cercetări Alimentare), a reuşit în sfârşit să-şi înscrie mizeria politică numită PRO România. Da, pentru cei care nu ştiu, Constantin a menţinut decizia unuia dintre predecesorii lui, Dacian Cioloş, prin care Ministerul Agriculturii şi Alimentaţiei s-a constituit parte civilă în dosarul ICA pentru un prejudiciu inexistent!

Vreţi să vedeţi o mostră de tupeu jegos şi nesimţit la băiatul ăsta fără onoare şi fără caracter? Iată de ce spune el că şi-a făcut partid: „(…) Am pornit acest partid pentru a da celor mulţi o şansă să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului (…)”.

Care va să zică, n-a făcut-o pentru el şi pentru cealaltă jigodie sinistră, turnătorul Victor Ponta, cel mai mare gunoi din istoria PSD. Nu, Daniel Constantin face politică pentru noi, românii cei mulţi, dezamăgiţi de toţi şi de toate.

Cu toată dragostea: MARȘ dracului de-aici cu propaganda ta infectă! Nu exişti în politică, nu ai existat şi nu vei exista niciodată. Dacă nu era Tăriceanu, n-ai fi intrat în veci în Parlament, pentru că ai „carisma” unui slugoi securist.

D.M.D.      

Lasa un raspuns