Poliţiştii locali au acordat 21 de sancţiuni, în valoare de peste 6.000 de lei, pentru consum de alcool şi tulburarea liniştii publice

0
1748

În noaptea de 24 iunie, agenţi din cadrul Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat o amplă acţiune ce a vizat îndeosebi tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de alcool şi de seminţe pe domeniul public. În acest sens au fost legitimate peste 120 de persoane şi au fost acordate 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 6.000 de lei. Dintre aceste sancţiuni, 7 au fost pentru consum de alcool, 3 pentru mizerie în urma consumului de seminţe şi 11 pentru tulburarea liniştii publice. Acţiunea s-a desfăşurat în mai multe zone din Piteşti, printre care zona Bowling pentru cei care tulbură liniştea publică prin ambalatul motoarelor sau drifturi, Prundu (zona Romaria), blocul Coremi G1 din Războieni, parcuri sau alte locuri din municipiul nostru unde sunt probleme cu deranjul liniştii şi ordinii publice. Aceste acţiuni vor continua pe toată raza municipiului Piteşti.

Pe această cale, conducerea Poliţiei Locale Piteşti face un apel către toţi cetăţenii oraşului nostru să sesizeze la numărul de telefon 0248/210230 (dispeceratul Poliţiei Locale) atunci când sunt probleme de genul celor mai sus amintite şi în cel mai scurt timp un echipaj al Poliţiei Locale va fi prezent în zonă pentru a lua măsurile legale impuse de lege.

B.A.

Lasa un raspuns