Polițist din Pitești, arestat după ce a șantajat o elevă pentru sex!

0
380

Andrei B., un tânăr de 24 de ani din Pitești, agent al Poliţiei de Frontieră Otopeni, va ajunge astăzi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de o fata de 18 ani, elevă la un liceu din Costești, că s-ar fi dat drept agent SRI și ar fi șantajat-o cu imagini compromițătoare pentru a convinge să întrețină raporturi sexuale cu el.

Cei doi s-ar fi cunoscut pe Facebook, fata având o relație cu un prieten al polițistului. Și pentru că acesta ar fi amenințat-o că va face publice anumite imagini cu tentă sexuală ce o aveau ca protagonistă, eleva a cedat presiunilor și a acceptat să se vadă de câteva ori cu tânărul arestat.

Zilele trecute şi-a luat inima în dinţi şi a mers la poliţie, unde a făcut un denunţ. Miercuri, bărbatul a ajuns în arest.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un tânăr de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj. Bărbatul, angajat Poliţiei de Frontieră Otopeni, ar fi ameninţat o tânără de 18 ani, din Recea, cu divulgarea unor imagini compromiţătoare, cu scopul de a o determina pe aceasta să întreţină raporturi sexuale. Tânărul a fost dus la Poliţia Municipiului Piteşti pentru audieri şi a fost reţinut 24 de ore. Joi, va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat agentul principal Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

 Dacă va fi găsit vinovat, poliţistul riscă între 1 şi 5 ani de închisoare.

Lasa un raspuns