Politica tâmpeşte iremediabil: Bogdan Ivan, colegul de partid al puşcăriaşului Tudor Pendiuc (Pro România), acuză Primăria Piteşti că se luptă să aducă bani la bugetul local!!!

1
532

Piteştiul este împânzit de reclame stradale. Pe blocuri, stâlpi, în centrul oraşului şi până în interiorul sensurilor giratorii. Primăria ar face orice pentru a mai aduce bani la bugetul local.” Acest pasaj mustind de un soi aparte de demenţă jurnalistică a apărut pe site-ul epitesti.ro, una dintre cele mai vechi publicaţii online din judeţul Argeş.

Un atac atât de infect nu poate fi comentat decât în termeni similari. Mai ales că vine după alte şi alte mizerii de presă. Cu samuraii lupţi ca samuraii, cu tâlharii lupţi ca tâlharii!

Publicăm astăzi câteva instantanee din Las Vegas, Los Angeles, Londra, Guanghzou, Moscova şi Tokyo. Peste tot, străzile, clădirile, zonele publice, autobuzele etc. sunt acoperite efectiv de mash-uri, bannere şi panouri luminoase gigant. Câştigă toată lumea: primăriile fac bani grei din taxarea publicităţii, iar firmele… ei bine, orice prost de la site-ul în cauză ar trebui să ştie că reclama este sufletul comerţului!

Să acuzi o municipalitate că face totul pentru a susţine piaţa de publicitate locală şi, implicit, pentru că încasează astfel taxe mai mari la buget înseamnă să fii ori ticălos şi rău intenţionat, ori prost de bubui.

În acest caz, lucrurile sunt mult mai simple.

Site-ul epitesti.ro este patronat de Bogdan Ivan. Cine este Bogdan Ivan? Simplu: un pulifrici politic. Un loser desăvârşit! A candidat de două ori la Camera Deputaţilor, o dată din partea PD şi o dată din partea ALDE. A eşuat lamentabil de fiecare dată. Acum a ajuns şef în partidul panaramelor Victor Viorel Ponta şi Daniel Constantin şi vrea să candideze la funcţia de primar al Piteştiului în 2020. Evident că nu va depăşi 5% din totalul voturilor exprimate, dar la nătărăi speranţa moare întotdeauna ultima!

Pentru el salariile primarului şi viceprimarilor sunt nesimţite. Nu spune că peste tot în lume, în ţări ca Ungaria, Polonia, Cehia, Croaţia, Slovenia, state oarecum similare nouă, nivelul de salarizare este semnificativ mai mare. Nu spune că 3.600  de euro pentru edilul unui municipiu reşedinţă de judeţ este un salariu decent având în vedere responsabilităţile. Nu spune că Ionică, Apostoliceanu şi Zidaru schimbă faţa oraşului într-un ritm uluitor, că bulevardele Libertăţii (Trivale) şi Exerciţiului, asfaltate de actuala administraţie, sunt singurele pe care nu există nicio groapă, că tot Piteştiul este plin de echipe de la ADP care repară toate craterele moştenite de pe vremea puşcăriabilului Tudor Pendiuc (coleg de partid cu Bogdan Ivan la Pro România!) etc.

Întotdeauna, oriunde, există lucruri care pot fi criticate. Lucruri care pot fi făcute mai bine. Dar dacă nu evidenţiezi şi realizările incontestabile, înseamnă că eşti un bulangiu politic cu interese dubioase!

Apropo de nesimţire:

Eşti nesimţit, spre exemplu, dacă toată viaţa ai fost un traseist politic de doi lei, care ai trecut de la PD la ALDE apoi la PRO România, urmărind doar funcţii şi interesul personal.

Eşti nesimţit dacă invoci interesul public, interesul comunităţii piteştene când mănânci rahat pe site, dar eşti coleg de partid cu PENALUL Tudor Pendiuc, individ de la care CL Piteşti încearcă se recupereze în instanţă vreo 6 milioane de euro.

Eşti nesimţit dacă îi cerţi pe site pe actualii edili care sporesc încasările la buget, dar nu ai scris un rând despre acelaşi amic al tău şi coleg de partid, Tudor Pendiuc, care a asfaltat strada pe care avea vilă amanta lui cu apucături de mahalagioaică.

Eşti nesimţit dacă înjuri toată ziua PSD când tu ai fost sluga unui gunoi ca Radu Berceanu la Ministerul Transporturilor.

Aş putea continua aşa… până la alegeri. Nu doar pentru că-mi place, ci şi pentru că am dreptate.

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Hai, hai, mai usor cu pianul pe scari. Nu vi se pare ca laudati prea mult actuala administratie? Lauda de sine…

Lasa un raspuns