Politică marca PMP, ca la uşa cortului! Omul de bază al fostului PUȘCĂRIAȘ Florin Frătică îi înjură pe brădeni: oameni de cea mai joasă speţă, cu un intelect scăzut!

0
538

Un vechi proverb românesc spune că „Aşa cum este turcul, îi este şi pistolul!”. Un altul, mai direct, spune că „Aşa cum este stăpânul este şi sluga!”.

Ambele se confirmă în cazul domnului Alexandru Stancu, zis Ţâţă, personaj cunoscut în toată comuna Bradu ca fiind unul dintre apropiaţii lui Florin Frătică, cel mai celebru PENAL din localitate. Frătică Florin, pentru cine nu ştie, a stat la PUȘCĂRIE în repetate rânduri şi are, deocamdată, o condamnare penală definitivă la pedeapsa de un an de închisoare!

Nenea pomenit mai sus, Ţâţă, este unul dintre cei care îl slugăresc pe Florin Frătică. În ultima emisiune la care a participat Frătică, una cu profil culinar, Stancu-Ţâţă joacă şi el un rol important, de slugă. Este cel care, călare pe un ATV, îi aduce bossului său o tigaie în care acesta să-şi poată demonstra (anti)talentul de bucătar!

În fine, ăştia sunt oamenii, cu ăştia defilează PMP, partidul care-i va arunca în luptă la alegerile locale. Partidul turnătorului la securitate Traian Băsescu Petrov, jigodia care le-a tăiat salariile şi pensiile românilor, nu putea defila cu altfel de oameni decât un fost puşcăriaş ca Frătică Florin şi un nesimţit ca Ţâţă.

De ce este puşcăriaş Florin Frătică? Simplu: pentru că a stat la închisoare în repetate rânduri!

De ce este Ţâţă nesimţit? Posibil pentru că nu are cei şapte ani de-acasă! Ieri, acest individ care face totul ca să-i semene domnului şi stăpânului său PENAL s-a trezit înjurându-i şi jignindu-i pe brădeni.

Pentru el, electoratul primarului Dan Stroe, electorat care în 2016 a fost majoritar, iar pe 27 septembrie se va dovedi încă şi mai consistent, este format din „susţinători de cea mai joasă speţă, cu un intelect scăzut. Sunt creduli şi uşor manevrabili!” (anexăm postarea, ca să nu avem vorbe!).

De ce vorbeşte Ţâţă ca la uşa cortului? Simplu: pentru că au aflat ce le spunem noi pe www.ziaruldearges.ro de câteva luni, nici măcar 10% din brădeni nu votează cu Frătică Florin, fostul puşcăriaş care le-a nenorocit timp de opt ani comuna!

Lasa un raspuns