Poeta Victoria Milescu își lansează „Porția de existență” la Pitești

0
125

„Porția de existență” este titlul noului volum de versuri, pe care poeta Victoria Milescu îl va lansa la Centrul Cultural Pitești. Evenimentul editorial coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei literare Cafeneaua literară, moderat de scriitorul Lucian Costache, va avea loc miercuri, 5 februarie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 Născută în municipiul Brăila, stabilită la București, Victoria Milescu este poetă, jurnalistă, traducătoare, fiind membră a Uniunii Scriitorilor din România. Absolventă a Facultății de Filologie, din cadrul Universității București, și-a desfășurat activitatea ca profesor de limba engleză, referent de specialitate la Compania TAROM, apoi la Departamentul Aviației Civile, a fost redactor la o serie de publicații centrale și redactor de carte. A publicat 27 de cărți de poezie și este inclusă în 62 de antologii de poezie, multe dintre ele străine, a scris 6 cărți pentru copii, a tradus 10 cărți și a primit zeci de premii pentru activitatea culturală.

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 3-6 februarie și alte evenimente cultural-educative:

  • Luni, 3 februarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții: Dezbaterea interactivă cu tema „Manifestarea destinului în viața noastră”, susținută de ing. Cornel Nicolae Dobre, în cadrul proiectului de devoltare personală sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta Simona Vasilescu;
  • Marți, 4 februarie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții: Colocviul cu tema „Credința și cultura în epoca fanariotă”, susținută de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Istorie și Istorii cu Marin Toma”;
  • Joi, 6 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții: Lansarea cărților „Exprimare corectă și etică” și „Arta Poeziei”, de Ioan Nelu Vișan.

Lasa un raspuns