Podul Viilor cu arbori și flori

0
527

arbori-si-flori           Toamna se numără bobocii. Și arborii plantați, se pare… Podul Viilor se presupune că va fi un spațiu amenajat cu flori și arbori, care să-i bucure vizual pe șoferii blocați în traficul infernal din această zonă a orașului.

Viceprimarul Cornel Ionică ne informează că pe Calea București vor fi plantați arbori și flori, în zona sensului giratoriu de curând realizat și care urmează a fi asfaltat începând de astăzi, 24 septembrie 2015. Se vorbește despre un număr de 300 de foioase, 1.320 flori, 16.830 mp gazon, 630 m gard viu. Zona Podul Viilor urmează a fi reamenajată radical, din moment ce a fost alocată o suprafață de 4.793 mp pentru locuri de parcare.

Se preconizează ca toate lucrările să fie finalizate în aproximativ 50 de ani (asta nu sună foarte încurajator!), însă concluzia la care s-a ajuns este că pasajul rutier de la Podul Viilor urmează a fi unul dintre cele mai spectaculoase din țară. Plantările de arbori și flori vor începe după data de 15 octombrie.

Același viceprimar a ținut să precizeze că în perioada 28 septembrie-10 octombrie traficul rutier în zona Podul Viilor va fi complet închis.

Măcar vom avea arbori, flori și verdeață, nu?

Redactor: Luca Mateescu

Lasa un raspuns