PNL şi USR le-au pregătit argeşenilor viitori deputaţi de tot rahatul: trădători, traseiști, derbedei care şi-au cumpărat diplomele la tarabe universitare, jurişti de nota 6 şi piloşi promovaţi pentru că au copilărit cu şefii!

1
1555

USR Argeş se luptă cu PNL Argeş pentru prima poziţie în topul „Oferte electorale de doi lei”.

Este o luptă încă nedecisă, având în vedere că la PNL candidează un pitic isteric, Adrian Miuțescu, şi un trădător abject şi traseist, Daniel Constantin, ambii având  certe „calităţi” de politruci: sunt gata de orice, au supravieţuit politic în condiţii vitrege, au averi imposibil de justificat şi sunt corigenţi la moralitate!

La USR, capu’ la listă este Ionuț Moșteanu, deputat, individ care este acuzat de nenumăraţi colegi de partid că are un stil de conducere a organizaţiei care l-ar face invidios şi pe Marian Oprișan. Se autopromovează disperat, folosind cea mai mare parte din fondurile filialei (provenind din subvenţia bugetară acordată de statul român partidelor parlamentare!) pentru a-şi asigura o notorietate nemeritată.

Spunem nemeritată pentru că acest tinerel, foarte agresiv din punct de vedere… oral, n-a fost în stare nici măcar să termine o facultate, abandonând în anul al treilea Facultatea de Automatică şi Calculatoare. A terminat, pretinde el, o facultate particulară de management, după care jură şi-a luat licenţa la fabrica de diplome contra cost Bioterra. Deocamdată nu i-a văzut nimeni diploma, iar noi, argeşenii, avem tot dreptul să-i pretindem s-o prezinte public. Dacă, fireşte, nu minte ca amicul său din USR, primarul exmatriculat al Braşovului Allen Coliban!

Adrian Ştefan Cîrstea este ocupantul locului doi pe lista USR Argeş. Săracu’ de el se prezintă într-un mare fel în paginile unui săptămânal local:

<<(…) Absolvent al Colegiului „I.C. Brătianu” din Piteşti şi al Facultăţii de Transporturi de la Politehnica Bucureşti, a performat în domeniul său, lucrând mai mulţi ani în proiectare la Metroul SA Bucureşti, unde a învăţat ce înseamnă să planifici şi să duci la capăt un proiect. Din 2005 este antreprenor şi a reuşit să aducă în România unul dintre cele mai populare jocuri de societate recreativ-educative din lume – Coloniştii din Catan! După 15 ani încă se mai ocupă cu susţinerea acestui fenomen care a devenit un adevărat exemplu de educaţie alternativă>>.

Deci a performat la metrou, unde nu s-a întâmplat absolut nimic în acea perioadă, după care s-a ocupat timp de 15 ani cu un joc de societate infantil, de categorie b, pe care nu-l joacă nici dracu’!

De fapt, Adrian Ştefan Cîrstea este pe listă fiindcă este amic din copilărie cu Ionuț Moșteanu, şeful său. La PSD, aşa ceva s-ar fi numit nepotism, la USR merge, că ei nu pot salva România decât în gaşcă! Sau în grup, cum zicea doamna aia cretină care voia să interzică flatulenţele fiindcă ar ataca stratul de ozon!

Locul al treilea este ocupat de Emilia Mateescu, de profesie executor judecătoresc, personaj implicat în executări ultracontroversate, pentru care şi este cercetată penal în câteva dosare. Fără Penali În Funcţii Publice nu se pune la USR, fiindcă penalii lor sunt, probabil, nevinovaţi şi după ce vor fi condamnaţi!

Cât despre competenţă şi pregătire profesională, Emilia Mateescu bate orice concurenţă. Dacă nu v-o mai amintiţi, doamna este distinsul executor judecătoresc care a dorit să ajungă secretar general al judeţului Argeş. S-a prezentat la concursul organizat în acest sens în anul 2015 şi… a obţinut nota 5,50!

Vom reveni!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Javra aia de Mateeasca, mi-a sechestrat copilul in casa si mi-zis sa-l scot din casa ,prin intermediul instantelor, peste 3-4 luni… Are un dosar penal pe rol pe aceasta speta !

Lasa un raspuns