PNL – NOUA SECURITATE! PNL, principalul responsabil de atacurile la PNŢCD!

0
80

În ultimele zile, atacuri furibunde la adresa PNŢCD. Că ne-am aliat cu PSD, că se răsuceşte Coposu în mormânt!

Cine spune asta? PNL! La toate unităţile militare de presă susţinătoare – Realitatea TV, Digi24 şi B1TV – urlete, gemete, chicoteli. Dintr-odată au devenit apărătorii lui Coposu, Maniu, Mihalache, ai principiilor şi istoriei. Cum e posibil?

Aceşti sceleraţi au uitat cum au făcut alianţe cu FSN-ul lui Iliescu încă din 1990, iar nu mai departe de 2012 au făcut USL-ul cu PSD! La ei, la liberali, nu se mai răsucesc Brătienii în mormânt, ei sunt legitimi să lucreze pe faţă şi pe dos cu comuniştii!

Când PNŢCD, fără a face vreo alianţă sau măcar negociere, susţine lupta împotriva statului poliţienesc: NU E VOIE! Tot felul de imbecili înjură de dimineaţa până seara, jurnalişti în solda PNL, conturile lor false, lideri politici de mâna a doua. Ei, ajunşi la mâna unei mişcări anarhiste, nazist-stalinisto-securiste, #Rezist!

Înainte de a face ei USL-ul cu PSD, în 2011, am avut două discuţii cu Crin Antonescu, preşedintele PNL de atunci. I-am cerut să nu facă alianţă cu socialiştii, ci să facem alianţa partidelor istorice! A refuzat şi a intrat cu capul în gard, cum i-am spus că se va întâmpla! Şi acum voi, liberalii, îmi daţi lecţii de morală şi politică? Din partea noastră s-a umplut paharul! Noi n-am făcut niciodată alianţe cu PSD!

Adevărul este că liberalii tot trădează din 1945 încoace, în permanenţă, până au ajuns NOUA SECURITATE! Mai rău decât foştii comunişti, care măcar încearcă să se reformeze. Conduşi cu mână de fier de serviciile secrete, lăsându-se şantajaţi de procurori, la cheremul lui George Soros şi al gorilelor lui, veşnic agresivi, fără niciun program politic şi fără lideri, PNL a devenit CEL MAI TOXIC PARTID din România! O interfaţă a tuturor intereselor antinaţionale!

Chem înapoi la PNŢCD întregul electorat pe care PNL l-a furat de la noi, după ce – în conivenţă cu foştii comunişti – a eliminat PNŢCD din parlament în 2000! PNL NU are propriul electorat, mai puţin de 30% din ceea ce are acum, restul fiind fostul electorat PNŢCD! Liberalii au reuşit să ţină captiv acest electorat, distrugând orice şansă a PNŢCD de revenire, prin compromiterea permanentă, cu toţi securiştii care-i conduc! A venit vremea să ne recuperăm electoratul şi să devoalăm această aripă a VECHII SECURITĂŢI, ajunsă azi NOUA SECURITATE: PNL!

Aurelian PAVELESCU

Lasa un raspuns