PNL Gorghiu nu e partid, e un grup infracțional organizat, format din pușcăriași, penali încă necondamnați,, degenerați, drogați, bețivi și terminați!

0
153

În mod normal, PNL ar trebui să trateze PSD cu respect, cu deferența obligatorie pentru un aliat mai puternic, care te-a salvat și te-a menținut la guvernare!

Chiar și acum, la alegerile europarlamentare, PSD a acceptat liste comune cu liberalii, într-o încercare disperată de a acoperi, prin forța și popularitatea sa incontestabile, agonia electorală a PNL care, în acest moment, se zbate în jurul unui procentaj de 15%. Aici vorbim de o medie, pentru că în Suceava și Bihor au peste 30%, în timp ce în Argeș au sub 10%!

Alina Gorghiu a declarat la finalul săptămânii trecute că, în Argeș, PNL exclude orice discuții cu PSD! Chiar dacă petarda blondă a liberalismului de alcov este celebră pentru aberațiile slobozite larg și inconștient la nivel public, mare parte inspirate din studiul dicționarului ortopedic în care a recunoscut că excelează, nu totul poate fi pus pe seama menopauzei care face ravagii! Există motivații mult mai adânci, mai profunde, care explică de ce PNL Argeș s-a transformat într-o flatulență politică zgomotoasă și jegos mirositoare!

Sub bagheta magică a acestei ,,Maleficent” perverse și mitomane, filiala liberală s-a degradat pas cu pas, simultan cu îndepărtarea oamenilor cu bun simț și pedigree politic, transformându-se într-un refugiu al infractorilor, condamnați sau în drum spre pușcărie, într-un bârlog al degeneraților, al drogaților, în vizuina traseiștilor și ultima redută a trădătorilor care provoacă disprețul, sila și scârba tuturor oamenilor buni și decenți!

La Rociu, Gorghiu crede că votul nu are miros! N-aș prea crede!

Se zice că cine se aseamănă se adună, nu-i așa? Numai că, în graba ei de a-și strânge o oaste după chipul, asemănarea și caracterul ei, Alina Gorghiu Dej nu s-a împiedicat astăzi nici măcar de declarațiile și promisiunile ei războinice de ieri.

Deși a jurat că va strânge semnături pentru a-l da afară din parlament pe deputatul Aurel Bălășoiu, pe care-l numea pe la toate televiziunile violator de minori, acum și l-a luat alături fără nici un fel de comentarii sau explicații pentru opinia publică!

Votul n-are miros? Nici culoare? Eu știu ce să zic, doamna Gorghiu?!

Pentru ,,ministra” Justiției, pare că nu contează de loc faptul că Aurel Bălășoiu a apărut fotografiat în curul gol alături de un tinerel și că un călugăr dubios și diliu a povestit, la toate emisiunile de știri din România, cum i-a dat lui Bălășoiu entuziast cu fruntea în buric!

Un astfel de om este ceea ce PNL Gorghiu are nevoie! Un candidat cu care liberalismul se mândrește, deși orice om argeșean cu bun simț simte că-l apucă sila, scârba, voma!

Radu Perianu – asociatul unui șpăgar pușcăriaș și promotorul protejatului său în funcții publice din ce în ce mai importante!

La Consiliul Județean Argeș, PNL l-a aruncat ( în luptă!) pe Radu Perianu, fost prefect de Argeș! Nici lui Radu nu-i prea plac femeile, având în vedere că o simplă fotografie a lui ținând o lady de mână pe stradă ar intra în Guiness Book of Records! Dar nu asta îi reproșează oamenii avizați avocatului Perianu! Trecem și peste faptul că și-a adus angajatul de la cabinet, pe Dragoș Predescu, la Prefectură, unde i-a oferit fel de fel de funcții, la limita conflictului de interese! Acum, Alina și Radu,  l-au lăsat pe june și prefect, la 28 de ani, ca să arate că pentru ei experiența nu contează, omul lor să fie!

Problema lui Radu Perianu ține de condamnarea asociatului său, fost secretar de stat la Ministerul Justiției și fost vicepreședinte al Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, Theodor Nicolescu, la 8 ani de închisoare pentru mită! Răspunderea penală este, evident, personală, dar vă garantez că, în perioada în care Theodor Nicolescu era secretar de stat la Justiție, cabinetul lor de avocatură primea în lucru tone de dosare de la instituții ale statului din București și numai (gen AVAS etc.) care gravitau în sfera de influență a Ministerului!

Radu Perianu n-a ajuns penal, în timp ce colegul și asociatul lui a făcut 5 ani de pușcărie!

Un partid onorabil, deci orice altceva decât PNL-ul Alinei Gorghiu, nu l-ar fi pus nici prefect, nici candidat la orice, în veci! La liberali merge, pentru că ei au avut un prim ministru bețiv și înregistrat în timp ce cerea șpagă pentru presă (Ludovic Orban!) și un altul drogat și anchetat penal pentru o fraudă de un miliard de euro cu vaccinuri inutile (Florin Cîțu!)!

Mihai Coteț – un comerciant de uleiuri obligat de stat să plătească câteva sute de mii de lei, capul unei rețele de gunoaie abjecte care postează mizerii pe facebook

La Pitești, PNL Gorghiu a găsit un mincinos cu față de distribuitor de absorbante! Mihai Coteț este singurul candidat din istoria Piteștiului care vrea să fie primar, deși nu-l recomandă absolut nimic pentru asta. Este un individ banal, cu o avere consistentă, dar deloc ieșită din comun, care vinde uleiuri și anvelope.

Timp de aproape 4 ani de zile s-a plâns peste tot că este abuzat de statul român care, vezi Doamne, vrea să-i ia ilegal câteva sute de mii de lei. Numai că, ce să vezi, procesul s-a terminat prin obligarea lui la plata a aproape 500 000 de lei, semn că omul spune adevărul cu pauze lungi și dese!

Mihai Coteț este șeful unui grupuscul infracțional organizat, format din 5 -6 dobitoci care postează pe conturi false mizerii greu de imaginat. Toate postările sunt arhivate, pentru momentul în care, conform legii, toți jegoșii care denigrează de pe conturi false, fiind plătiți cel mai probabil la negru (nu poți fi plătit legal să comiți infracțiuni cibernetice în mediul online și pe rețelele de socializare sub identitate falsă!).

Coteț este laș, postacii lui la fel! Dacă ar face-o la vedere, asumat, ar fi ok, pentru că până și niște rebuturi de presă fără talent, fără onoare, fără demnitate și cu fețe de ajutor de cric la service au dreptul la opinie!

Mihai Coteț a fost obligat de Biroul Electoral să-și retragă o serie de mash-uri gigant, în care populariza mizerii și calomnii la adresa PSD, în legătură cu Pădurea Trivale.

Pădure Trivale pe care Primăria Pitești controlată de PSD a păstrat-o neatinsă, spre deosebire de fostul prefect PNL Iani Popa, actualmente senator și fost titular la doamna Gorghiu, care a restituit suprefețe imense de pădure către o așa zisă moștenitoare a familiei Brătianu, pădure care a ajuns imediat la mafia imobiliară israeliană! (Cazul va fi prezentat mâine pe www.ziaruldearges.ro!)

Goe Sinecuristul – 5 joburi și venituri de la stat pentru alesul Alinei Gorghiu de la Curtea de Argeș

La  Curtea de Argeș, PNL a aruncat în luptă o caricatură politică amuzantă. Îl cheamă Cosmin Petrescu, dar i se spune Goe Traseistul fiindcă a primit nenumărate job-uri și sinecuri de stat, pe linie politică.

Goe n-are simțul măsurii, este lacom și ahtiat după putere. Dincolo de faptul că este penal încă neinvestigat, din moment ce noi, Ziarul de Argeș, am prezentat sute de pachete pregătite de Paște la sediul PNL Curtea de Argeș pentru a fi oferite ca mită electorală!

Acum, am priceput, nu se poate face prea mult pentru tragerea lui la răspundere. Dar noul guvern, cu certitudine, nu va mai avea o panaramă la Justiție, așa că dosarele dosite la sertare vor fi redeschise! Toate!

Goe este renumit pentru că, din poziția lui de nimeni în drum, s-a lăudat că el a făcut demersuri pentru ca Transfăgărășanul să fie deschis o perioadă mai lungă anual!

S-a râs mult la Curtea de Argeș de el, pentru că ministrul Transportutilor, Sorin Grindeanu, a declarat public, în Argeș, că a decis acest lucru la solicitarea autorităților legitime județene, în speță a președintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă.

Goe probabil a vrut să sune și el, dar n-a avut numărul ministrului PSD și a rămas să aștepte pe fir până era să cadă!

O struțo-cămilă penală: Alin Călinescu, ,,Mireasa Mioveniului”, candidat împins de la spate de Mădălina Georgescu, (ups, de penalul Ion Georgescu!)

Alina Gorghiu crede probabil că doar boul este consecvent! Așa că la Mioveni a făcut rost de doi penali, nu doar unul. Pentru că actualul candidat, Alin Călinescu, un venetic oltean care nici măcar n-a locuit în Mioveni (înnoptând în oraș doar când avea treabă-schimbul trei cu Mădălina!), este spijinit pe față de penalul Ion Georgescu, personaj pe care Alina Gorghiu Dej îl considera corupția întrupată și a cărui arestare a salutat-o cu bucurie.

Între timp, Georgescu a devenit penalul ei, așa că scupulele blondei au dispărut ca prin farmec. (Ca lenjeria la Glasgow, cum ar spune un primar deștept și informat, care a fost de față!)

Alin Călinescu este omul care, protejat de Ion Georgescu, a orchestrat un dezmăț al banului public de neimaginat la Centrul Cultural Mioveni, unde la un festival ca Analog s-a înregistrat o gaură de aproape 400 000 de euro anul trecut! El n-a făcut cultură, ci s-a jucat de-a închiriatul scenei și aparaturii într-un mare și pușcăriabil fel!

Se aud în zare, cătușe clare! Clare și fără dubii, lucru de care vă veți convinge până la toamnă!

Pentru că am analizat cheltuielile făcute de acest păcălici de sex incert (pînă și liberalii din oraș îl numeau ,,Mireasa Mioveniului”!) și am descoperit numai plăți făcute la firme fără angajați, la firmulițe controlate de rudele lui din Oltenia (care și ele urmează să fie detașate la Colibași pe termen lung, aveți încredere în ce vă spunem noi!), totul la tarife pe care scrie, printre rânduri, minimum 5 ani recluziune.

Apropo, ca să știe și electoratul din Mioveni cu ce papagal are de-a face, Alin Călinescu are carte de identitate de Mioveni de maximum două luni de zile! Cereți-i actul ca să vă convingeți!

Loial Mioveniului? PLM, doar niște cretini absoluți pot crede asta!

 Ando 12 clase – un manelist semianalfabet, posibil evazionist, alegerea delirantă a PNL la Albota

La Albota candidează un geniu pustiu, Ando 12 clase, personaj rocambolesc și băiat carismatic ca un motor cu doi cilindri! Pe lista lui de consilieri e cumnată-sa, un fost pușcăriaș care a furat mercur și a ajuns la răcoare, un cântăreț, un păcălici care visează să-și bage cartea de muncă la Primărie, ca și consilier al primarului și alți doi nefericiți, unul șomer, alta cu ajutor social!

Nu e listă de consilieri PNL, e reclamă la ghinion!

Ando, ca băiat, e penal fără să știe. Face 5-6 concedii exotice pe an, dintr-un salariu amărât, de operator PC la o firmă de cadastrare! A jucat în videoclipuri ale lui Nicolae Guță și se laudă pe facebook cu fotografii cu idolul său drogat, Florin Salam și cu poze în care, beat muci, s-a cățărat pe fostul său Audi, crezându-se Di Caprio în Titanic!

Pesediștii din județ trec regulat prin Albota doar să afle ce-a mai făcut Ando și să se distreze, pentru că la ei vine rar circul în oraș!

Răspopitul Iunonnis – fostul cirac al lui Florin Frătică, a fost preluat de Alina Gorghiu să facă de râs PNL la Bradu!

La Bradu, Alina Gorghiu l-a dat afară pe fostul șef al organizației PNL, Ion Adrian. Omul era directorul Gării Pitești, soția lui este secretarul Consiliului Local Ștefănești, deci o familie respectabilă care n-a acceptat să-și pună poalele -n brâu, cum le-a cerut Gorghiu! Așa că blonda l-a zburat, înlocuindu-l pe Ion Adrian cu ex. popa Iunonis, un fost cirac de-al lui Florin Frătică din vremurile de tristă amintire pentru toți brădenii.

Și aici, răspopitul a început cu circ, cu 700 de pachete mită electorală împărțite de Înviere, cu bălăcăreală și calomnii pe facebook, folosindu-se de două petarde de uz comun, Elena Iagăr și Adrian Ștefănoiu, ambii utilizați de PNL pe post de flatulențe mediatice…. pe unde se cere.

Ca o paranteză, se aude că AUR Argeș vrea să le ceară lui Ando 12 clase și răspopitului Iunonnis să accepte un test antidrog, ca să arate tuturor că nu au nimic de ascuns. Firește că așa ceva nu se va întâmpla, din motive pe care le-ar înțelege până și Goe de la Curtea de Argeș, dacă face un efort! Sau prefectul PNL Dragoș Predescu, dacă se gândește mai bine!

Ionuț Gheorghe – fost PDL-ist, membru în echipa care a închis Spitalul Călinești, este alegerea PNL Gorghiu pentru primăria comunei în care primar va fi Ioana Georgescu, de la PSD!

La Călinești, Alina Blondina l-a ales pe Ionuț Gheorghe, șeful de la Casa Județeană a Asigurărilor de Sănătate Argeș. L-a ales prost, săraca de ea, deoarece omul este fost membru în echipa PDL de tristă amintire a primarului Nicolae Gavrilescu, unde a fost director economic la Spitalul Călinești. Spital de care s-a ales praful la vremea respectivă, fiind închis de PDL, în timp ce bolnavii au fost lăsați să moară cu zile!

Noroc că a venit PSD la guvernare, reușind să redeschidă și să modernizeze spitalul de la Călinești, locul unde și-a făcut de cap Gheorghe de la PNL!

Nu că nu-l va vota nimeni, dar Ioana Georgescu, candidatul PSD la Primăria Călinești, îl va face praf la vot, îl va zdrobi, îl va umili, după cum de altfel micuțul distrugător de spitale merită cu prisosință!

Primarul PNL de la Cocu, Gheorghe Țucă, ridicat cu duba de mascați pentru că a plătit 100 000 de lei pentru servicii care n-au fost prestate!

La Cocu, doamna ministru al Justiției Alina Gorghiu a decis să fie reprezentată de un infractor încă necondamnat.

Gheorghe Țucă, edilul comunei, a fost ridicat de mascați în august 2023 și dus la audieri pentru că a plătit unor firme de consultanță suma de 100 000 de lei pentru prestații care nu au fost efectuate în realitate. Dosarul penal încă n-a fost soluționat, dar finalul este evident pentru oricine.

Tot Țucă, mândria PNL din Cocu a fost descoperit de inspectorii Camerei de Conturi Argeș în timp ce își bătea joc vesel și iresponsabil de banul public, făcând plăți ilegale și nemeritate către fel de fel de agenți economici, nerespectând legea achizițiilor publice sau, după caz, alegând companii cu prețuri disproporționat de mari față de cele existente pe piață!

Somat de inspectori, primarul Gheorghe Țucă a venit cu bani de acasă pentru a acoperi prejudiciul. O dată aproape 75 000 de lei, altă dată circa 25 000 de lei, datele exacte sunt prezente pe www.ziaruldeargeș.ro!

Mai mult, edilul Țucă este investigat în prezent de Agenția Națională de Integritate pentru că, timp de mai bine de un deceniu, a semnat cu încălcarea legii decizii de majorare a salariului soției sale, i-a acordat sporuri etc.

Eugen Mira, candidatul PNL la Căteasca și-a trădat partidul, fiind filmat în timp ce jura, beat mort, că va vota cu Florin Frătică, candidatul penal al AUR în localitate

La Căteasca, candidatul PNL Eugen Mira a fost fotografiat beat mort, în timp ce jura că el va vota pe 9 iunie cu reprezentantul AUR, Florin Frătică.

După postarea care s-a viralizat la nivelul localității, PNL Gorghiu a intrat în panică și l-a îndepărtat pe Mira din toate postările care țin de activitatea PNL Căteasca. Toate informațiile de campanie au încetat să mai facă referire la fostul primar din perioada 2016 – 2020, semn că Blonda incompetentă care conduce spre dezastru electoral organizația PNL Argeș și-a dat seama că a dat, și aici, cu mucii în fasole!

Ca o paranteză, Alianța Mira – Frătică va eșua plenar la Căteasca, unde candidatul PSD are, în sondaje, peste 60%, față de 20% cât are Florin Frătică, omul pentru care candidatul PNL Eugen Mira și-a trădat partidul și faraoanca blondă!

Gheorghe Purcaru, candidatul PNL la Primăria Morărești – cercetat în 3 dosare penale cu prejudicii enorme

La Morărești, candidatul PNL, Gheorghe Purcaru, este cercetat în cel puțin trei dosare penale, cu prejudiciu estimat de procurori la sute de mii de euro. Faptul că au fost percheziții, că a fost ridicat alături de mai mulți salariați și dus să dea declarații, n-a părut să conteze pentru susținătorul său cel mai acerb, Radu Perianu.

Pe internetul, pe rețelele de socializare, peste tot sunt zeci de filmulețe care arată problemele grave de la Morărești : asfaltări de mântuială, investiții supraevaluate cu până la 1200%, etc.  Spre exemplu, renovarea unui dispensar comunal, evaluată la peste 500 000 de lei, nu face 80 000 de lei nici dacă s-ar fi lucrat doar în weekend și în zilele de sărbătoare, ca să se plătească dublu!

Plus lucrări achitate dar nerealizate!

Omul mai are o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, fapt care ar trebui să-l facă incompatibil cu funcția de primar, pentru că a fost condamnat pentru fapte săvârșite în timpul exercitării funcției!

Alina Gorghiu însă a fost de neclintit. Penal penal, dar aduce ceva voturi, așa că PNL îl va suține până la capăt!

Așa ceva? V-am spus deja, PNL (Argeș) nu este partid, este grup infracțional organizat!

Constantin Cojocaru – candidatul PNL la funcția de primar al comunei Slobozia are o condamnare la închisoare de 3 ani cu suspendare! Om serios, vorba doamnei Gorgiu!

Și la Slobozia, Alina Gorghiu a ales parcă noaptea, cu ochelari de soare, într-un tunel și cu ochii închiși. Constantin Cojocaru, cel cu care liberalii merg la înfrângere sigură are o condamnare cu suspendare, pentru fapte care ar fi trebuit să-l excludă pentru totdeauna din politică.

La PNL însă, tot ce a intrat în coliziune cu legea, tot ce are probleme, un trecut dubios sau apucături penale, este alegerea Alinei Gorghiu Dej.

Constantin Cojocaru nu are doar o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, aplicată în urma unui proces maraton, cu 18 arestați preventiv și cu alți 50 de indivizi cercetați în libertate pentru furturi de produse petroliere din conductele OMV – Petrom, dosar cu prejudiciu fabulos. Omul are inclusiv casa scoasă la vânzare, pentru fel de fel de afaceri cu care a dat-o de gard într-un mare fel!

În acest moment, liberalul Constantin Cojocaru este consiliat de alt penal, Ion Petcu, fost candidat și el la primăria comunei Slobozia din partea PDL, în anul 2012. Petcu de-abia a ieșit din pușcărie, fiind comnamnat pentru că a provocat un prejudiciu de 800 000 de lei unui număr de 12 societăți comerciale și 2 persoane fizice autorizate!

Felicitări, doamna Gorghiu, felicitări! Aici ați pus-o de un cartel de infractori, semn că PNL este exact ce-am spus noi : grup infracțional organizat!

Ion Tănase, primarul PNL de la Buzoești, prins de polițiști beat la volan!

Pe 26 martie, Ion Tănase, primarul PNL al comunei Buzoești a fost oprit în trafic chiar de polițiștii din comună, fiind descoperit că a condus autoturismul sub influența alcoolului.

Doamna Alina Gorghiu, ,,La Jefa” PNL Argeș, nu l-a dat afară din partid cum ar fi fost normal, ci l-a promovat, permițându-i să candideze pentru un nou mandat.

Omul mai are în lucru câteva dosare penale, ținute pe loc, la sertar, de un amic de la Costești, dar vine scadența pentru amândoi.

Omul este penalul zonei? Este! Atunci nu este de mirare că ,,ministra” (In)Justiției, Alina Gorghiu, a ales să-l susțină pentru o candidatură din partea PNL!

La Izvoru, Claudiu Neguț este rușinea PNL din sudul județului!

Claudiu Neguț, primarul de la Izvoru, este o altă dovadă a faptului că în PNL Gorghiu nu există oameni cinstiți!

Ajuns edil pe baza unei campanii electorale degenerate, pline de minciuni și calomnii debitate în principal de Miss Autopsia (Lavinia Năstase!), vidanja electorală a PNL, acest Neguț s-a dovedit un coșmar pentru banul public!

A construit garduri de plasă școlare de miliarde de lei, vechi, a construit o remiză de pompieri ca să-și aducă nașul în comună pe bani grei, a transformat-o pe mă-sa în mare arendaș, și-a cumpărat o mare vilă la Pitești etc.

Nici una dintre familiile de țigani din comună, cu mari datorii la buget nu a fost executată silit de primar, având în vedere că ei sunt electoratul lui : interlopii, escrocii și paraziții care merg cu Mercedesuri și BMW-uri, dar nu plătesc un leu la bugetul din ce în ce mai prăpădit al comunei Izvoru.

Până și camerele de supraveghere pe care le-a instalat în comună, liberalul Claudiu Neguț, sunt achiziționate la prețuri astronomice, în timp ce mentenanța are costuri de neimaginat.

Profesional, primarul PNL de la Izvoru este un altfel de Ando 12 clase, în sensul că și el a fost angajat la Primăria Izvoru, înainte să ajungă primar, ca ștergător de praf al calculatoarelor sau ceva. Oricum, altceva n-ar fi știut să le facă!

Alina Gorghiu îl place pe Neguț pentru că are calitățile pe care ea le consideră indispensabile la un primar liberal : este prăduitor, este șantajabil și depinde de funcție ca să rămână nu doar un om bogat, dar mai ales un om LIBER!

Ioana Jenica Dumitru – traseista care a reușit să-și facă rost de un dosar penal la Rătești!

La Rătești, PNL Gorghiu a ieșit la luptă cu Ioana Jenica Dumitru. O traseistă politică de doi lei, aflată la al cincilea partid în ultimii patru ani!

Jenica a fost primarul Ștefăneștiului, unde n-a făcut absolut nimic pentru oameni, motiv pentru care n-a reușit să strângă, atunci când a candidat pentru al doilea mandat, decât sub 3% din voturile locuitorilor cu drept de vot din Ștefănești!

Aici a patronat numai scandaluri, fiind responsabilă pentru angajarea prietenei ei bolnavă psihic, Miss Autopsia, pe post de bătăuș de serviciu la Căminul Cultural Ștefănești. Deci, e direct responsabilă pentru bătăile dintre idioată și angajatele primăriei, pentru dosarele penale, pentru șovoaiele de lături deversate pe facebook de Miss Autopsia în sprijinul ei, al primăriței.

Ideea este că n-a făcut nimic la Ștefănești, lucru care garantează că nu va face nimic nici la Rătești, unde a început cu scandaluri pe facebook, cu asmuțirea Laviniei Năstase pe cei de la Primăria Rătești, pe amenințări cu conducerea liberală a Administrației Financiare Argeș etc. Deci, doar golănii ieftine 100%.

Ioana Jenica Dumitru este și ea penală, pentru că și-a schimbat cartea de identitate începând cu 30 ianuarie 2024, dar a continuat să participe, să voteze ilegal și să încaseze nemeritat bani în lunile februarie și martie în calitate de membru al Consiliului Local Ștefănești. (Calitate pe care a pierdut-o  imediat după ce n-a mai avut domiciliul în oraș, mutându-se la Rătești!).

Pentru cei care vor să afle despre o escrocherie de anvergură, eșuată însă penibil, așa ca tot ce a făcut familia Jenicăi, pot găsi totul pe site-ul nostru. Ioana Jenica Dumitru și soțul ei, Adrian Marco Santorelli, au încercat să colecteze câte 100 de euro lunar de la cât mai multe persoane, promițându-le în schimb câte 2000 de euro plată lunară.

Este vorba evident, de o escrocherie piramidală în care n-a crezut nimeni. Din fericire!

Dezvăluirile ar putea continua la nesfârșit. Pentru că la PNL, repet, nu există candidați, ci doar membri unui grup infracțional organizat, încă netrimis după gratii!

Oamenii cinstiți votează orice, numai PNL nu! Mai citiți o dată rândurile de mai sus, înainte de a intra în cabina de vot!

Puneți Argeșul, nu Mafia, pe primul loc!

D.M.D.