PNL Argeş îl menţine în funcţie pe Armand Chiriloiu deşi acesta are două dosare PENALE la DNA şi este investigat de ANI pentru îmbogăţire ilicită şi conflict de interese!

0
114

În aceste zile, cel mai speriat pesedist argeşean este Armand Chiriloiu, şeful Direcţiei Silvice Argeş. Acest individ dubios, celebru pentru faptul că a căzut mereu în picioare, încearcă acum disperat să-şi salveze funcţia negociind cu liberalii.

Pentru moment se pare că n-a reuşit încă să-l convingă pe Adrian Miuțescu, aşa că lucrează încă la sumă! Dar şefilor de ocol le spune poveşti, lăudându-se cu banii şi cu influenţa sa, ca să nu-i scape din mână!

Degeaba! În acest moment, numitul Armand Chiriloiu, zis Don Armando, este cercetat penal de Departamentul Naţional Anticorupţie în două dosare: 229/P/2017 şi 15/P/2019. Sunt dosare grele, de maximă importanţă, despre care cei din PNL nu se pot preface că nu ştiu nimic. De asemenea, Chiriloiu este investigat de Agenţia Naţională de Integritate pentru că şi-a angajat soţia la Ocolul Silvic Piteşti şi pentru că deţine o avere mult peste ce i-ar fi permis veniturile de bugetar!

Menţinerea în orice funcţie de conducere a lui Armand Chiriloiu va fi un semnal că pentru PNL penalii sunt frecventabili! Şi că toate prevederile lor statutare referitoare la promovarea şefilor de instituţii pe criterii de competenţă şi profesionalism sunt praf în ochi!

Pentru moment însă, până se hotărăsc liberalii să-l dea afară pe Don Armando, bătaia de joc pe bani publici continuă la Direcţia Silvică Argeş. Directorul adjunct, Cătălin Podea, şi-a serbat la începutul lunii decembrie ziua de naştere la Cabana Forestieră Bahna, cabană introdusă în circuitul turistic. În mod normal, aşa ceva reprezintă un abuz în serviciu cât conturile lui Chiriloiu de mare, deoarece nu poţi tu să decizi să-ţi închiriezi ţie o cabană proprietate a statului pe care o administrezi! E ca şi cum tu singur ţi-ai aproba să pleci în concediu cu maşina de serviciu! Ups! Şi asta s-a întâmplat nu o dată la Direcţia Silvică Argeş în cei aproape 7 ani de tiranie marca Armand Chiriloiu!

Aşteptăm ca directorul adjunct Podea Cătălin să facă publice documentele fiscale prin care să dovedească faptul că a plătit pentru închirierea cabanei şi să ne prezinte documentul prin care i s-a aprobat Bahna ca locaţie pentru paranghelia de ziua de naştere!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns