PNL are o ofertă electorală mizerabilă pentru argeşeni: Primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor sunt ocupate de un lătrău isteric (Adrian Miuțescu) şi de un trădător infect care a mai păcălit o dată electoratul liberal din Argeş (Daniel Constantin)

0
1090

A început oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare, moment crucial pentru viitorul României.

Imediat, în Argeş au trecut la treabă postacii PNL, una dintre cele mai abjecte trupe de limbrici ai online-ului, indivizi care se dezonorează pentru totdeauna acceptând să susţină candidaţii liberali, deşi aceştia reprezintă partidul care a ucis, prin incompetenţă şi ticăloşie, aproape 8.000 de români. Aceşti vidanjori ai internetului, ascunşi într-un anonimat puturos, au declanşat una dintre cele mai mizerabile campanii de denigrare a PSD, campanie care li se va întoarce împotrivă pentru că argeşenii ştiu că jigodiile care şi-au bătut joc de viaţa lor sunt urmaşii degeneraţi ai brătienilor.

Oferta electorală a PNL Argeş pentru Camera Deputaţilor reprezintă o flegmă pe obrazul argeşenilor de bun-simţ. Lista este deschisă de Adrian Miuțescu, şeful liberalilor argeşeni, un individ care vrea să compenseze alura de pitic de grădină pe care o are (puţin peste un metru şi cincizeci de centimetri când se ridică pe vârfuri cu braţele întinse!) printr-o agresivitate de-a dreptul imbecilă.

Miuțescu este acel politruc isteric care a şocat  România anunţând că ICN Mioveni îi iradiază pe argeşeni, lucru care s-a dovedit imediat la fel de adevărat ca descoperirea Arcei lui Noe la Băicoi! Conducerea institutului l-a iertat în cele din urmă pe acest piticot turbat şi nu l-a mai acţionat în instanţă. Rău a făcut, fiindcă omul persistă într-o agresivitate care-l recomandă pentru un tratament antirabic urgent!

Miuțescu este cel care în 2008 le-a promis argeşenilor un miliard de euro pentru a fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. A ieşit până la urmă pe locul al treilea, devenind un fel de Bulă al politicii argeşene, un păcălici de care s-a râs cu poftă. Nu-i vorbă, că argeşenii au avut şi de cine râde!

În fine, Miuțescu este omul care a împins spre progres civilizaţia mondială inventând storcătorul de roşii, cu doar câteva luni înainte să bage în faliment IPEE Curtea de Argeş, societate care a avut ghinionul să-l aibă manager!

Imediat în spatele lui Adrian Miuțescu parazitează lista PNL Argeş traseistul ordinar Daniel Constantin, un penibil care a trecut prin PC, ALDE, Pro România şi a ajuns în final la PNL, după ce şi-a trădat toţi partenerii în mod abject!

Acest trădător oportunist a mai fost deputat de Argeş, ba chiar şi ministru al Agriculturii, dar n-a făcut absolut nimic pentru judeţ şi pentru comunitatea argeşeană. Un lucru pe care n-ar trebui să-l uite nimeni!

Săptămâna viitoare ne vom ocupa pe larg de aceşti nedemni reprezentanţi ai ciumei galbene, prezentând sumele incredibile pe care le primesc de la buget, cum şi-au căpătuit familiile şi cum au dovedit că n-au nici valoare, nici onoare!

Până atunci însă, remarcăm faptul că simpatizanţii PNL n-au de ce să participe la vot, riscându-şi sănătatea în plină pandemie!

Adrian Miuțescu, şeful PNL Argeş, va ajunge oricum deputat, pentru că ocupă primul loc pe listă. Iar să participi la vot ca să-l bagi în Parlament pe Daniel Constantin, fostul sclavete al lui Dan Voiculescu, personaj care a ajuns pe listă furându-i locul unui liberal argeşean, este NEDEMN pentru orice membru PNL cu principii!

D.M.D.

Lasa un raspuns