PNL a mai făcut rost de o curvă politică: Trădătorul libidinos Bebe Ivan, zis Jabba The Hutt, s-a vândut din nou pentru bani!

0
634

Clasa politică argeşeană cuprinde fel de fel de oameni. Unii sunt oneşti, serioşi, alţii sunt palavragii, demagogi, mitomani chiar!

Niciunul dintre politrucii Argeşului nu este la fel de abject şi lipsit de caracter ca Bebe Ivan, acest Jabba The Hutt libidinos şi unsuros care a reuşit să transforme comuna Băbana şi voturile locuitorilor de bună-credinţă în monedă de schimb în curvăsăreala sa perpetuă cu toate partidele aflate la guvernare.

Bebe Ivan a ajuns primar la Băbana pe listele PRM, în 2004, pe vremea când PSD conducea CJ Argeş împreună cu PRM. Înainte de alegerile din vara lui 2008, Bebe Ivan a trădat prima dată, plecând la PNL, partid aflat la guvernare. De la PNL, când partidul nu a mai fost la putere, a trecut la PSD. Acum, ca orice nevertebrată politică de care oricărui om cinstit îi este scârbă cât cuprinde, Bebe Ivan a părăsit PSD, anunţându-şi public iubirea pentru PNL şi adoraţia pentru piticul liberal de grădină Adrian Miuțescu, el lider minimo al PNL Argeş.

De fiecare dată, Libidinoşenia Sa a invocat faptul că el se conduce doar după interesul locuitorilor comunei, trecând mereu la cei care-i dau bani pentru investiţii. Cu toată dragostea, o astfel de motivaţie pute! Pute mai rău decât caracterul putred al acestui individ abject. Pe logica asta, toţi primarii s-ar muta din partid în partid la fiecare patru ani, adulmecând fondurile celor aflaţi la putere!

Scena publică argeşeană va fi mult mai salubră atunci când oamenii ca Bebe Ivan vor fi ejaculaţi din rândurile celor care fac politică!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns