Pizdele PSD în Argeş!

1
839

PSD Argeş a câştigat alegerile! A învins USR şi PNL, lucru care nu s-a întâmplat în multe judeţe din ţară! Faţă de dezastrul din Bucureşti, de la Iaşi sau de pe mai ştiu eu unde, trupa lui Şerban Valeca ar putea chiar să se umfle în pene! A învins totuşi, la naiba!

Ei bine, nu e vremea şampaniei, ci a colivei! Pentru că a fost o victorie de genul celor care l-au făcut pe celebrul rege Pyrus al Epirului să exclame: Încă o victorie ca asta şi sunt pierdut! Sau cum ar zice deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră când este şucărit: Dacă-i mai batem o dată aşa, am belit-o!

Să nu înţeleagă cineva că îl critic pe Rădulescu astăzi. Pentru că el, poate involuntar, a folosit şi limbajul, şi atitudinea potrivite pentru a răspunde valului de ură vomitată asupra PSD de către reprezentanţii aşa-zisei elite, oamenii care au descoperit muia şi au savurat-o de aproape doi ani cu o încântare care ar face-o să pălească de invidie pe Alina Plugaru!

Cristian Gentea şi Ion Georgescu, adică PSD Piteşti şi PSD Mioveni, cele mai puternice organizaţii social-democrate din judeţ, au pierdut la milimetru alegerile în faţa USR. Aparent, ar fi ceva de domeniul incredibilului! Două organizaţii ultraeficiente, care au mii de membri, au fost învinse de nişte bizari agitaţi, fără organizare, fără program, promotorii unor lozinci sinistre de esenţă fascistă, obsedaţi de ideea de a băga pesedişti la puşcărie şi de a transforma instanţele într-un fel de tribunale ale poporului din care să nu mai scape nimeni.

În realitate, Gentea şi Georgescu plătesc astăzi oalele sparte de alţii! Munca lor, organizarea lor extrem de minuţioasă a fost anulată de debandada feroce care a domnit în organizaţia judeţeană în mandatul lui Şerban Valeca! Lipsa de fermitate a acestui ninja de mucava, logica lui strâmbă ca privirea lui Traian Băsescu, charisma lui de anvelopă second-hand, modul extraordinar în care vorbeşte fără să spună nimic, toate acestea fac din Şerban Valeca prototipul liderului care trebuia ejaculat din funcţie… cu o zi înainte să fie ales!

N-a existat vreun moment de cumpănă în viaţa PSD Argeş în care Şerban Valeca să fi acţionat ca un lider. L-a trecut pe locul I la Camera Deputaţilor pe cel mai slab parlamentar din istoria organizaţiei judeţene. Este vorba de Radu Vasilică, o ruşine pentru social-democraţia din România. Vasilică n-a făcut altceva decât combinaţii cu călăul pădurilor argeşene, Armand Chiriloiu, a introdus în CJ Argeş fel de fel de nulităţi şi s-a ţinut de nişte manţocării infecte cu viceprimarul Ion Mihalcea de la Ștefănești. Plus nişte curvăsăreli abjecte care l-au dus nu doar la divorţ, ci şi la o situaţie materială precară. Fostul socru, Petrică Nicolescu, l-a executat scurt la patrimoniu… dar despre asta vom vorbi cu altă ocazie!

Vasilică nu s-a implicat deloc în campanie, fiindcă pe el îl doare efectiv în cur de PSD-ul care l-a scos din foame şi din anonimat! Duminică, în timp ce toţi social-democraţii argeşeni urmăreau şocaţi rezultatele, deputatul Vasilică gheorlăia vesel cu câţiva neterminaţi ca el, în timp ce curierii le aduceau cutii de pizza şi alcool! I se bârlărea la maximum, cum ar veni, pentru că Vasilică este, de aproape 12 ani, un profitor al relaţiei cu familia Nicolescu. Familie de care s-a folosit mereu pentru a parveni, spre ruşinea lui!

În toţi aceşti ani de când conduce PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca n-a ieşit o dată la luptă. Luptă politică, fireşte! N-a dat o replică USR sau PNL, deşi realizările PSD în Argeş sunt notabile. N-a ieşit la vreo televiziune locală, n-a dat interviuri, n-a explicat nici măcar măsurile din programul de guvernare! N-a făcut nimic! Nici măcar la Ștefănești n-a reuşit să pună ordine, reuşind în schimb să provoace un adevărat haos şi să accentueze scandalul între primarul Ioana Jenica Dumitru şi grupul consilierilor PSD condus de viceprimarul Ion Mihalcea.

Valeca nu a susţinut niciun director de deconcentrate social-democrat, fiind de notorietate cazul lui Lucreţiu Tudor, fostul director de la DGFP Argeş, trădat de liderul PSD Argeş în favoarea pilei lui Mircea Drăghici, Dumitru Braia! Tot Valeca este cel care a refuzat, în numele PSD Argeş, un post de ministru oferit de Liviu Dragnea pentru Argeş, din motive obscure. Şi tembele!

Urmează la rând Mircea Drăghici, un alt vinovat pentru eşecul electoral din Argeş! În calitate de coordonator al campaniei electorale a PSD la nivel naţional, Drăghici a transformat totul într-o Cântare a României de proastă factură. S-au alocat de la centru sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro, pentru fel de fel de organe de presă dubioase, de genul celui deţinut de terminatul ăla de la Cluj care a găzduit (şi semnat!) acel articol infect scris de doamna Georgiana Drăghici la adresa lui Cristian Gentea! Nenea clujeanul a primit de la PSD vreo 4.000.000.000 lei vechi, sumă enormă pentru valoarea lui profesională care se ridică la cel mult un milimetru peste nivelul mării!

Poate cineva să-mi spună un articol deştept publicat sub coordonarea strategului Mircea Drăghici în mass-media din Argeş sau oriunde în România? Aştept oricât… pentru că nu există!

Fără a mai vorbi de poveştile care nu încalcă legea, dar sunt complet tâmpite: cea cu Mercedesul cumpărat de PSD şi vândut în rate lui Drăghici (nimeni altul decât trezorierul PSD!), cea cu casa oferită ca loc de strategii consultanţilor imbecili angajaţi de partid, cea cu lamentările deputatului care, deşi bogat cât cuprinde, se văita că locuieşte cu chirie la ultimul etaj al unui bloc cenuşiu din Bucureşti. Asta e prestaţie de făuritor de imagine? Vai de …ula ei de imagine social-democrată!

Să vorbesc de campania electorală mediatică a PSD Argeş? Sincer, mai e nevoie? Ca să fiu drăguţ şi în asentimentul tuturor, o voi caracteriza laconic: mizerabilă!

Să mai pomenesc despre susţinerea necondiţionată a lui Şerban Valeca pentru Armand Chiriloiu, cel mai bogat bugetar din istoria Argeşului: o casă în Pădurea Trivale, apartamente în Bucureşti şi Curtea de Argeş, zeci de terenuri, peste 24 de miliarde lei vechi în cont la un moment dat, bijuterii scumpe, o colecţie de arme de vânătoare, maşini de teren. Sub mandatul lui Chiriloiu la Direcţia Silvică Argeş, organizaţia Greenpeace România a declarat Argeşul ca fiind numărul unu în România la capitolul defrişări! De trei ani presa publică sute de anchete şi episoade de dezvăluiri despre cel supranumit don Armando, fără ca Şerban Valeca, şeful lui, să ia decizia să-l schimbe dracului din funcţie!

Ultimul far electoral al PSD Argeş este senatorul muscelean Gheorghe Marin. Ăsta e aproape mai varză ca Valeca, în sensul că eu nu l-am văzut niciodată la vreo conferinţă de presă la sediul filialei. Nici n-a fost prezent, darămite să deschidă gura! De implicare în campania electorală nici n-are rost să vorbim!

Oamenii ăştia sunt, scuzată să-mi fie exprimarea frustă, PIZDELE social-democrate argeşene! Hai, daţi-mă în judecată! Vă asigur că mă doare fix în ce nu aveţi voi!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. La spitalul județean pacienții au solicitat urnele, au fost pusi sa semneze dar urnele nu ai mai venit, oare cine a votat pt ei? Oricum nu mai contează vine noua generație din urma si s a vazut…

Lasa un raspuns