Pitești, fără DOMO și Mega Image. Vom supraviețui oare?

1
830

Am descoperit cu stupoare că nume mari de pe piața economică națională au dispărut peste noapte din al nostru drag oraș. OBI, Mega Image, DOMO sunt doar primele companii care au preferat să renunțe la scena piteșteană care pare-se că nu le aducea un profit notabil.

Oraș mic, populație nu foarte numeroasă, concurență necruțătoare. Cam acestor lucruri trebuie să facă față orice întreprinzător care încearcă să pătrundă pe piața Municipiului Pitești. Cei care au deja un renume, desigur sunt într-o poziție mai avantajoasă comparativ cu cei care de-abia pun bazele unei afaceri, însă nici succesul lor nu este unul permanent și sigur. Să luăm câteva exemple concrete.

DOMO1DOMO. Electronice și electrocasnice. Exista de ani buni în Pitești și avea deja o clientelă fidelă. Când însă apar alte companii cu oferte mai avantajoase pentru consumatori, care oferă credite cu dobândă mică ori care le expun clienților beneficiile cumpărăturilor online, cea mai bună decizie pentru cei de la DOMO a fost să se retragă înainte ca pierderile înregistrate să nu mai poată fi acoperite.

mega-imageMega Image. Și ei au închis definitiv lanțul de magazine care funcționa în municipiu. Motivul este unul cât se poate de evident: concurența. Cu atâtea supermarket-uri și hipermarket-uri pe cap de locuitor, Mega Image își mai găsea cu greu locul printre preferințele consumatorilor. Nici prețurile piperate nu îi avantajau prea tare, ce-i drept.

OBIOBI. Nu mai există deja de un an în Pitești, așa că ar fi de prisos să mai menționăm ceva aici. Odihnească-se în pace!

Vorbește gura târgului că nici mall-ul nu se preconizează a mai exista pentru o lungă perioadă de timp în viața și pentru portofelele argeșenilor. Dată fiind preferința noastră pentru cumpărături în Capitală, unde ofertele sunt pe placul tuturor, iar prețurile adaptabile oricărui tip de buget, nu credem că un mall în lipsă ne va produce o carență de neacoperit în ceea ce privește shopping-ul și relaxarea.

Și cum în al nostru Pitești există mai multe centre comerciale decât parcuri sau grădinițe, suntem de părere că vom supraviețui fără probleme absenței unor nume ca OBI, Mega Image sau DOMO.

Redactor: Tudor Andrei

1 Comentariu

  1. dragi mei,DOMO nu a plecat di Pitesti pentru ca nu avea vanzare,Samsun romania le-a cerut insolventa,fap ce a determinat ca domo sa sa se desparta in 2
    domo serl si hom family concept.
    domo srl a ramas cu 75 de magazine si cu domeniul online.iar cealalt cu doar 7 magazine drept pt care a devenit falimentara ,au inchis magazinele si au plecat din pitesti.
    sunt multe de spus despre brandul domo niste tapari pe fata,sper ca cei de la DNA sa intre pe fir si sa scoata adevarul la suprafata si asa poate recuperam si noi cei tapuiti ceva bani pe facturile emise catre ei

    o zi buna

Lasa un raspuns