Piteştenii au câştigat: pe 27 septembrie, municipiul va avea un primar galactic – Cristian Gentea – o legendă în materie de organizare şi eficienţă!

0
512

Pe 27 septembrie, Piteştiul va avea un primar galactic. Cristian Gentea este o legendă în materie de organizare şi eficienţă. Este un adevărat mecanism elveţian care nu are egal în politica argeşeană.

Aici nu vorbim de campanie electorală. Nu vorbim de laude, pentru că ştie toată lumea că nu sunt genul! Dar vine un moment când trebuie ca toţi să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului!

Cristian Gentea este fizician. Şi nu orice fizician, ci unul care a terminat primul facultatea! Deci a fost şef de promoţie, în condiţiile în care mulţi dintre cei care fac astăzi politică sunt absolvenţi de „Spiru Haret” la fără frecvenţă!

Parcursul profesional al viitorului primar al Piteștiului este fabulos. Dar mai cu seamă este unul CORECT. A urcat la ICN Mioveni treaptă cu treaptă, fără să sară vreo etapă. A ajuns, într-un final, director general al Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN). Aici a reuşit performanţe manageriale de excepţie: parteneriate internaţionale de cel mai înalt nivel, contracte de zeci şi zeci de milioane de euro, dezvoltare fără precedent, perspective incredibile!

În politică, Cristian Gentea este creatorul celei mai puternice organizaţii din judeţ. PSD Piteşti nu este doar cea mai numeroasă, dar este şi cea mai eficientă organizaţie, fiind cea care a câştigat, din 2004 încoace, funcţia de primar al municipiului Piteşti. Va câştiga din nou luna viitoare, pentru că PSD Piteşti le face locuitorilor urbei o ofertă imposibil de refuzat: un candidat de care municipiul şi piteştenii pot să fie mândri în orice împrejurare. Un om politic de calibru, cu un background consistent şi cu o carieră impresionantă. Un profesionist inteligent, carismatic şi respectat!

Cu personalităţi de calibrul lui Cristian Gentea, PSD va renaşte în Argeş. Mai cu seamă că face echipă cu Ion Mînzînă, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, un om politic ce a intrat deja în istoria postdecembristă a judeţului nu doar prin rezultate (senator la 37 de ani, două mandate de deputat, secretar de stat, două mandate de vicepreşedinte al CJ Argeş etc.), dar şi prin conduita politică exemplară, caracterizată de onoare, loialitate şi caracter!

Este cea mai bună oferă politică din istoria PSD Argeş! Acum, în sfârşit, ai cu cine vota pentru viitorul tău şi al familiei tale, pentru dezvoltarea accelerată a Argeşului şi a municipiului reşedinţă de judeţ!

D.M.D.

Lasa un raspuns